Popular Posts

Thursday 6 February 2014

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Ο Ιησούς Χριστός είναι η ΟΔΟΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ και Η ΖΩΗ (Ιωάννης 14:6), και όποιος ΕΧΕΙ τον Χριστό,( Σωτήρα του τον δεχτεί) την Αιωνια ζωη την ΕΧΕΙ, όποιος όμως δεν έχει τον Χριστο ( Σωτήρα του Δεχτεί ) την Ζωη ΔΕΝ την ΕΧΕΙ. αυτή είναι η μαρτυρία που ο Θεός μας έδωσε για τον γιο του. (Α.Ιωάννου 5:12)

Και επίσης ο λόγος του θεού μας λέγει οτι ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΑΡΤΙΑ(Α.Ιωάννου 1:7), και όποιος στον Χριστό εχει ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του (Αποκάλυψη 3:20) και ΣΩΤΗΡΑ του το ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ (Ιωάννης 1:12-13) το αίμα του Χριστού τον εχει καθαρισει-πληνει- απο ολες του τις αμαρτίες, όποιος όμως αρνήθηκε ν'ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί με τις αμαρτίες του παραμένει, και τον Χριστό ΚΡΙΤΗ του μια μέρα θα αντικρίσει γιατί δεν καταδέχτηκε προσωπικό Σωτήρα του να τον δεχτεί !!
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον δεχτηκαν. Σ'οσους ομως τον δέχτηκαν (τον καλωσόρισαν με ΠΙΣΤΗ καρδιακά) τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού.Να γεννηθούν ξανά, ΟΧΙ από σαρκική μείξη, η πρωτοβουλία και ενέργεια ανθρωπινή, αλλά από τον ΘΕΟ»(Ιωάννης 1:12-13)
Φίλε μου, η Αγάπη του Χριστού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ αν ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, απο όλες σου τις αμαρτίες θα σε πλύνει, και στην αιώνια Ζωή χάρη του θα μπεις. Αμήν!!

" Κύριε Ιησού Χριστέ , ΕΛΑ στη Ζωη μου και πλύνε με, καθάρισε με απ'ολες μου τις αμαρτίες. Ειμαι δικός /ια σου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζωη μου".Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ και για πάντα συμφιλιώνει τον αμαρτωλό με τον ΘΕΟ και ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστό !!! Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment