Popular Posts

Thursday 27 February 2014

Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ !!!

Κανένας στην Ζωή, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει τον Χριστό προσωπικό Σωτηρα σου να τον δεχτείς και απο τον επουράνιο Πατερα για την πίστη σου να δικαιωθείς(Ιωαννης 1;12-13,Ρωμαίους 3:22-25)
Σ' όλους μας ο Θεός παραχώρησε την απόλυτη Ελευθερία τον Γιο του τον Αγαπητό να τον Τιμήσουμε , στην καρδιά μας δια Πίστεως να τον καλωσορίσουμε (Αποκαλυψη 3:20) και Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ (Ιωαννης 1:12-13) η την προσφορά Σωτηρίας του (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 6:37,40, 7;37 ,Αποκάλυψη 3;20) να την αψηφίσουμε και ετσι τον ίδιο και τον επουράνιο μας Πατέρα να μην τιμήσουμε. Γιατί όποιος ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Ιησού Χριστό (αρνείται να του ανοίξει την καρδιά του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτει) ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατέρα που τον έστειλε ! (Ιωάννης 5:23)

Φίλε όλοι θα δώσουμε λόγο στον ΘΕΟ, και η αιτία της Αιωνίου απόρριψης απο την παρουσία του Θεού, από τον παράδεισο θα ειναι η ΠΡΟΣΒΟΛΗ, η ΑΚΑΤΑΔΕΞΙΑ του ανθρώπου να μην εκτιμήσει την σταυρική ΘΥΣΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ, και να μην ανοίξει την καρδιά του προσωπικό Σωτήρα να ΔΕΧΤΕΙ αυτόν που σταυρώθηκε για να φορτωθεί πάνω του τις δικές του αμαρτίες.(Α.Πέτρου 2:24. Εβραίους 10:29) «Φαντάζεστε πόσο χειρότερης τιμωρίας θα κριθεί άξιος αυτός που καταπάτησε τον Υιό τού Θεού,(περιφρονησε την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του) και νόμισε κοινό το αίμα τής διαθήκης με το οποίο αγιάστηκε, και φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο πνεύμα τής ΧΑΡΗΣ;»(Εβραίους 10:29)


 Φίλε, κανένας στη ζωή  δεν έχει τη δύναμη να σε υποχρεώσει τον Χριστό Σωτηρα σου να να μην τον δεχτείς, να τον αρνηθείς. Ο καθ άνθρωπος προσωπικά, έχει την ελευθερία τον  Χριστό προσωπικό του Σωτηρα να τον δεχτεί και τις ευλογίες του να γευτεί!  Ή να τον απορρίψει ποτέ να μην τον δεχτεί και μακρυά του για πάντα να χαθεί !!

 Μονο η διάθεσης και η επιλογή της καρδιας σου μπορει για παντα να σε απομακρύνει απο την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΠΑΤΡΟΣ και απο την ΣΩΤΗΡΙΑ που Ο Χριστός προσφέρει σε καθε ανάξιο αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ !!(Ιωάννης 1:12-13,3;16,10:9 )
Εύχομαι η καρδιά σου να τιμήσει τον ΧΡΙΣΤΟ, και μ' ευγνωμοσύνη και ΜΕΤΑΝΟΙΑ να του ΔΟΘΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

No comments:

Post a Comment