Popular Posts

Thursday 20 February 2014

Μήπως στον παράδεισο μπορώ να μπω απο τα Παραθυρα και ΟΧΙ απο την πόρτα;

Αδελφε  δεν υπάρχουν παράθυρα για να μπεις στο Παλάτι στην Βασιλεία του ΘΕΟΥ, γιατί το ΦΩΣ στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ειναι ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ, αυτός ειναι το ΦΩΣ του κόσμου, και Αυτός είναι και η  ΕΙΣΟΔΟΣ η ΠΟΡΤΑ του Παραδείσου, και κανένας πανούργος Οδυσσέας, στην Βασιλεία του Θεου δεν θα μπει από παράθυρο, η πηδώντας μάντρα παρα μόνο αν ταπεινωθεί και με καρδιακή γνήσια συντριβή από τον Χριστό Ζητήσει συγχώρεση και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.

Φίλε ο Χριστός ειναι ο ΠΛΑΣΤΗΣ ο ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΣ ολου του κόσμου δεν είναι ένας μικρός Θεουλης που μπορούμε άνετα πίσω απο κάποιες άλλες πλάτες στην βασιλεία του να μπούμε. Ο Χριστός απο το τίποτε τα ΠΑΝΤΑ δημιούργησε όσα είναι στους ουρανούς και όσα ειναι στη γη, τα ορατά και τα αόρατα, ειτε θρόνοι είναι ειτε κυριοτητες ειτε αρχές ειτε εξουσίες .ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ. Και ειναι Αυτός που υπήρχε πριν απ'όλα και τα ΠΑΝΤΑ ολο το ΣΥΜΠΑΝ απο Αυτον συγκρατείται.(Ιωάννης 1:1-3 Κολοσσαεις 1:16-18)

Και φίλε ο Χριστός είναι επίσης η Εικόνα του Θεού του αόρατου ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ολης της ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,(Κολοσσαεις 1;15) και χάρη του οσοι Σωτήρα τους τον ΔΕΧΤΟΥΝ θα συμβασιλευσουν, μαζι του θα γίνουν ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ και θα συνδοξαστουν (Ρωμαιους 8:17) γιατί αν ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ μαζι του θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΜΕ.(Β.Τιμοθεου 2:12)
Φίλε, άσε τα παράθυρα που ΔΕΝ οδηγούν πουθενά και Ελα με μετάνοια στον ΔΙΜΙΟΥΡΓΟ και ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ολης της δημιουργίας τον επι γης Θεό Ιησού Χριστό, και θα ΣΩΘΕΙΣ οταν μ' όλη σου την καρδιά απ' ΑΥΤΟΝ εξαρτηθείς όπως οι Απόστολοι και Σωτήρα σου τον δεχτείς. Αμήν !

No comments:

Post a Comment