Popular Posts

Wednesday 5 February 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ !

Δεν θα υποχωρήσω στην επιθυμία της καρδιάς ν'αγνοήσω τον Χριστό και να μην καταδεχτω ν'ανοίξω την καρδιά μου και Σωτήρα μου να τον δεχτά, είναι η η απόφασης του αμαρτωλού που στον παράδεισο <στην Βασιλεία του Χριστού> επιθυμεί να μπει.Φίλοι μου, δεν είναι καλό να στοιβάζομαι άλλες επιστήθιες κρίσεις.

"Κύριε Ιησού Χριστέ είναι βέβαιο οτι θα μας σώσεις" λέει ο σκοταδιστής που αντιλήφθηκε το Έλεος και την Χάρη του Χριστού και άνοιξε την καρδιά του και Σωτήρα του τον δέχτηκε, και το Άγιο Πνεύμα τον βεβαιώνει οτι στην αιώνια Ζωή με τον Χριστό θα μπει !!!
"Θα αγάλλομαι στον Κύριο μ'όλη μου την καρδιά, την ψυχή και διάνοια" λέει αυτός που χάρη στην ΧΑΡΗ του Κυρίου έχει σωθεί.(Εφεσιους 2:8-9)

ΕΓΩ είμαι η ΟΔΟΣ, και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΖΩΗ, είπε ο Χριστός, (Ιωάννης 14:6) και κανείς δεν μπαίνει στην αιώνια Ζωή εκτός και αν από το αίμα του έχει πλυθεί.
Φίλοι μου, εφόσον μόνον το Αίμα του Ιησού Χρήστου μας καθαρίζει από κάθε αμαρτία (Α.Ιωάννου 1:7) κανείς που τον Χριστό Σωτήρα του δεν τον έχει δεχτεί από τις αμαρτίες δεν έχει καθαρισθεί, αλλά επάνω του παραμένουν όλες του οι αμαρτίες !
Όποιος όμως τον Βασιλέα Χριστό προσωπικό Σωτήρα του έχει δεχτεί, χάρη στην θυσία του, χάρη στο Αίμα του, από τις αμαρτίες του έχει καθαρισθεί και στην Αιώνια Ζωή θα μπει !!(Ιωάννης 1:12-13,3:16,Α.Ιωάννου 1:7)
Σου εύχομαι φίλε, την καρδιά σου στον Χριστό να την ανοίξεις Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και απ'όλες σου τις αμαρτίες Χάρη στην ΘΥΣΙΑ του, στο αίμα που έχυσε και εσύ να απαλλαγείς, και στον παράδεισο μια μέρα να μπεις. Αμήν !

No comments:

Post a Comment