Popular Posts

Wednesday 12 February 2014

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Η ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ

Η αιώνια διαμονή του θα εξαρτηθεί απο τον αν ειχε καρδιακή σχέση,  ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό η απλώς μόνο εγκεφαλική βιβλική γνώση. Θα εξαρτηθεί απο το αν τον Χριστό ειχε ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ, (Ιωάννης 1:12-13, Αποκαλυψη 3:20) η απλώς την εικόνα του φιλούσε αλλά μακριά απο την καρδιά του τον κρατούσε !

Θα εξαρτηθεί από το αν ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ απο τον Χριστό την ΕΥΛΟΓΙΑ της ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ των αμαρτιών του, γιατί παρόλο που ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ, ΜΟΝΟ οσοι τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ από τον Θεό ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ (Ρωμ.3:24-25) ΕΛΑΒΑΝ δηλαδη το προνόμιο της ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ των αμαρτιών τους και το Νέο Πάρων.
Θα εξαρτηθεί από το αν τον Χριστό πραγματικά έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και την προσφορά Σωτηρίας του εχει ΔΕΧΤΕΙ « Να τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ.Αν Ακούσεις τη φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3;20) η απλώς ηταν Χριστιανός στην ονομασία και ΟΧΙ στην Ουσία. 

"Χριστέ μου, θα επιθυμούσα να ζούσα για σένα όλες τις ήμερες της Ζωής μου",είναι η προσευχή που επικυρώνει και ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ αυτού/ης που τον Χριστό Αγάπα, Τιμά, και μαζί του θέλει να ζήσει και πότε να μην τον αφήσει !!!




 




 




 


 




 


1 comment:


  1. «Ο Χριστός στους δικους του ήρθε αλλα δεν τον δέχτηκαν. Οσοι τον όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ, να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΔΙΑ ΘΕΟΥ, σε εκείνους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ.Και που γεννήθηκαν ξανά ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ούτε από πρωτοβουλία η ενέργεια ανθρώπινη, αλλά από τον ΘΕΟ» (Ιωάννης 1:12-13)

    ReplyDelete