Popular Posts

Tuesday 18 February 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙ ΓΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΨΗΦΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ.

Αγαπητοί φίλοι αυτός που γλυτώνει από το τσουνάμι, την καταιγίδα και την φωτιά και κάθε άλλο κίνδυνο στη Ζωή στον παράδεισο δεν θα μπει εκτός και αν τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ του έχει δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13)

Στον Παράδεισο δε θα μπει κάθε φαρισαίος θρήσκος ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, που την Εικόνα του Χριστού ΦΙΛΑ αλλά τον ίδιο και το κάλεσμα του « Ελάτε σε μένα ΟΛΟΙ εσεις που είστε Ψυχικα βαριά φορτωμένοι Κι' ΕΓΩ θα σας δύσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ. (Ματθαίος 11:28)» το Αψηφά, αλλά μόνο όσοι πραγματικά τον ΑΓΑΠΟΥΝ,τ ο Εγώ τους έχουν ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ, και Σωτήρα και Κύριο τους τον ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ και τον ακολουθούν !

Φίλοι μη Γελιέστε, O MΙΣΘΟΣ της Αμαρτιας ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ(Ρωμαίους 6:23) δηλαδή αιώνια απομάκρυνση απο την Παρουσία του ΘΕΟΥ και Ούτε πόρνοι , ούτε μοιχοι, ούτε ομοφυλόφιλοι, ούτε σοδομιτες, ουτε ΚΛΕΦΤΕΣ, ουτε ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ, ουτε ΜΕΘΥΣΟΙ, ούτε ΚΑΚΟΓΛΩΣΣΟΙ, ουτε ΑΡΠΑΓΕΣ δε θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού(Α.Κορινθιους 6:9)

Αλλα τώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πια ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ για εκείνους που ΑΝΗΚΟΥΝ στον ΧΡΙΣΤΟ,< που στον Χριστό εχουν ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ τους ΔΕΧΤΕΙ> και δεν Ζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες της σάρκας, αλλά σύμφωνα με την οδηγία του Πνεύματος!(Ρωμαίους 8:1-2)

Φίλοι, η Αγάπη του Χρήστου εις τον ΙΔΙΟ σας καλει ΣΩΤΗΡΑ σας να τον ΔΕΧΤΕΙΤΕ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να ΜΠΕΙΤΕ !!
" Kυριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε με τον αμαρτωλό/η που τοσα χρόνια ΜΑΚΡΙΑ σου Ζούσα και το Θέλημα σου, το Έλεος σου, και την Χάρη σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ. Σήμερα σου ανοίγω την καρδιά μου, και σου Ζητώ το ΘΕΛΗΜΑ σου να ΓΙΝΕΙ στην Ζωή μου. Είμαι δικός σου, δικιά σου." Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!!

No comments:

Post a Comment