Popular Posts

Friday 14 February 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΔΟΞΑΣΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

Κύριε Ιησού Χριστέ δόξασε τ'όνομά σου στην Ελλάδα μας και σε κάθε γωνιά της γης. Είναι η προσευχή των πιστών παιδιών του Κυρίου που επιθυμούν την δυναμική παρουσία και ευλογία του Χριστού στην Ελλάδα μας και στην Ζωή των αδελφών μας να δουν. Αμήν ! 

Κύριε Ιησού Χριστέ δρόσισε την ψυχή μου με την δίκη σου ΠΑΡΟΥΣΙΑ, είναι η προσευχή του καθενός και κάθε μιας που αγαπάει το Χριστό, και ελπίζει σ'Αυτόν να τον/ην επισκεφθεί και ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ να του/ης χαρίσει.

Η αναγέννησης δεν είναι το γιατρικό της ψυχής όπως νομίζουν μερικοί, αλλά η ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ « Αλήθεια είναι και σου το τονίζω πως αν κανείς δεν ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΔΕΙ την ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΘΕΟΥ.Ιωάννης 3:3» που ο Κύριος ΧΑΡΙΖΕΙ σε καθε κουρασμένο και βαριά φορτωμένο αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13, 3:16  ,36 ,5:24,6:40, 7:37 ,10:9,28-29,Αποκάλυψη 3;20)

Φίλοι, ας γεμίσετε με χαρά γιατί το Φως και η δυναμική ΕΥΛΟΓΙΑ του Κυρίου θα επισκεφθεί, θα φωτίσει την πατρίδα μας. Το δώρο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ Ψυχών, ιατρείες και αναζωπύρωση είναι στο κατώφλι, και ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ και Ιατρειες, και Θαύματα ο Κύριος θα σκορπίσει σ' όλους τους βαριά φορτωμένους αμαρτωλούς που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ  και Σωτήρα  τους τον δεχτούν. Όλους τους καταδυναστευμενους και   Ψυχικα-πνευματικα αιχμάλωτους  που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ κι' απ' Αυτόν εξαρτηθούν θα τους ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ και ένα καινούργιο ευλογημένο παρών την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα τους δώσει !!!

Η Ελλάδα μας θα ποτιστεί απο την Ευλογία και ΔΥΝΑΜΗ του Κυρίου, και όποιος  και όποια τον επί γης ΘΕΟ Ιησού Χριστό Σωτήρα του τον δεχτεί  θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ και στην Αιώνια Ζωή θα μπει. Αμήν!
Τώρα αδελφέ μου, είναι η ώρα και εσύ ν' ανοίξεις διάπλατα την καρδιά σου και τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς!

No comments:

Post a Comment