Popular Posts

Sunday 23 February 2014

H XΩΡΑ ΜΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Φίλοι, σίγουρα είμαστε ο  πιο Θρησκόληπτος λαός της γης, σ'όλα τα νησιά μας ακόμα και στα ξεροβραχα  σαν μανιτάρια είναι σπαρμένα εκκλησάκια που σπανίως λειτουργούν. Όπου και ν' αγναντεψεις θα δεις ένα άδειο  Εκκλησάκι, και ενώ Έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό εκκλησιών κατ' άτομο οι ΚΑΡΔΙΕΣ μας ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΙΛΙΑ απο τον Χριστό, και ακριβώς όπως τα κλειστά εκκλησάκια ετσι  και οι ΚΑΡΔΙΕΣ μας  είναι σφιχτά  ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΕΣ προς τον ΧΡΙΣΤΟ. Είμαστε Χριστιανοί στην ονομασία αλλά ΟΧΙ στην ΟΥΣΙΑ, είμαστε θρησκόληπτοι αλλά δεν λατρεύουμε τον Χριστό, προτιμάμε την εικόνα του να Φιλάμε αλλά τον ίδιο μακριά από την καρδία μας να τον ΚΡΑΤΑΜΕ

Γι' αυτό και για μας είναι αυτά τα λόγια του Χριστού «Αυτός ο λαός με προσεγγίζει με τα ΛΟΓΙΑ του, και με τα ΧΕΙΛΗ του με τιμά, η ΚΑΡΔΙΑ τους όμως ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΔΙΚΑ λοιπόν με Λατρεύουν»(Ματθαίος 15:8-9)Φίλοι μου Καλησπέρα σας

Για να Σωθούμε και στην Ευλογία του Πατρός να μπούμε πρέπει τον Χριστό Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ.(Ιωάννης 1;12-13,3;16,36,5:24,6:39,47,10:9,10:27, 14:6)

Σε τίποτε δεν ωφελεί  αν ανάβουμε  το κεράκι,ενώ ΑΡΝΙΟΥΜΑΣΤΕ τον Χριστό τον πανταχού παρών ΘΕΟ Σωτήρα σας να τον δεχτούμε . Ο Κύριος  επιθυμεί τις ΚΑΡΔΙΕΣ μας. Το Ευαγγέλιο μας λέει οτι δεν κατοικεί σε χειροποίητους ναούς (Πράξεις 17:24) αλλά τα Μάτια του περιτρέχουν όλη τη γη, για να δείξει την παντοδυναμία του σ' εκείνους που η ΚΑΡΔΙΑ τους είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ απέναντί του(Β.Χρονικών 16:9) Ο Κύριος φίλοι καλεί τον καθένα μας  να του ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ  την  καρδιά μας « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20 και Υπόσχεται  οτι  ΠΟΤΕ δεν θα  μας ΑΦΗΣΕΙ ούτε να θα μας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !!!(Εβραίους 13:5)

"Κύριε Ιησού Χριστέ θα ήθελα να είμαι ο Πρώτος που ΣΩΤΗΡΑ, θα σε δεχτώ." Λέει το παιδί του Κυρίου που επιθυμεί ν' αναπτύξει καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ.

Αδελφέ/η αν νοσταλγείς την Γαλήνη, την Ειρήνη και την ΧΑΡΑ μόνο στον Χριστό θα την βρεις. Πρέπει τον Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς και τότε  στην Ευλογία του Πατρός και του Γιου θα μπεις,( Ιωάννης 1:12-13,  Αποκάλυψη 3:20) απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα βαπτιστείς < θα λάβεις ενα καινούργιο Παρών που λέγεται ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >(Ιωάννης 3:3,5) που δεν είναι όπως νομίζουν μερικοί δροσιά της Ψυχής αλλά ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ και  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ (Ιωάννης 10:9) αλλά στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις.Αμήν! 

No comments:

Post a Comment