Popular Posts

Monday 17 February 2014

ΕΠΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΟΞΑΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.

 Η καρδιά μας πρέπει να Δοξάζει τον επουράνιο μας Πατέρα.
Και ο Ιησούς Χριστός ήρθε κάτω στην γη και έκανε το θέλημα του Πατρός του, και δια της Υπακοής του ελευθερώνει από τα δεσμά της ΑΜΑΡΤΙΑΣ και του Θανάτου κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ. Και όποιος ΤΙΜΑΕΙ τον ΓΙΟ, ΤΙΜΑΕΙ και τον ΠΑΤΕΡΑ που τον έστειλε, όποιος ομως ΔΕΝ καταδέχεται τον Κύριο Ιησού Χριστό προσωπικό Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ προσβάλει και ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατερα ΘΕΟ !
Ο Πατήρ δοξάζεται μόνο ΜΕΣΩ του Γιου του, του ΧΡΙΣΤΟΥ.(Iωαννης 5:23)
Όποιος ανοίγει την Καρδιά του στον Χριστό, δεν ανοίγει απλώς την ΚΑΡΔΙΑ του στον ΧΡΙΣΤΟ, αλλά και στον ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ γιατι Ο ΠΑΤΗΡ και ο Γιος είναι ΕΝΑ << EΓΩ και ο Πατέρας ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ>>(Ιωάννης 10;30)

Αγαπητή Ψυχή, αν τον Πατέρα επιθυμείς να ΔΟΞΑΣΕΙΣ και λες οτι τον ΑΓΑΠΑΣ, τον Γιο του τον ΧΡΙΣΤΟ πρέπει Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και τότε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός θα μπεις, τότε απο το Αγιο Πνεύμα θα βαπτιστείς και ο Πατήρ και ο Χριστός θα κατοικήσουν στην ΚΑΡΔΙΑ σου (Ιωάννης 14:23) και ΠΟΤΕ δεν θα σ' αφήσουν ουτε θα σ' εγκαταλειψουν.(Εβραίους 13:5)
Γιατί οποίος ΕΧΕΙ την Καρδιά του ΑΝΟΙΞΕΙ στον Χριστο, εχει ΤΙΜΗΣΕΙ τον Πατέρα που τον έστειλε, και μ'αυτόν/η ο Πατήρ και ο Χριστός για πάντα θα μείνουν και ποτέ δεν θα χαθεί.
Φίλε/η αν τον ΧΡΙΣΤΟ εχεις ΣΩΤΗΡΑ σου ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΜΑΕΙΣ τον ΠΑΤΕΡΑ που τον ΕΣΤΕΙΛΕ (Ιωαννης 5:24) Αν ομως τον Χριστό σ' απόσταση τον κρατάς τον ΠΑΤΕΡΑ δεν τον ΤΙΜΑΣ γιατι ΕΝΑΣ και μονο ένας είναι ο ΘΕΟΣ (Πατήρ, Γιος, και Αγιο Πνεύμα) και οποιος τον Χριστό σ' απόσταση κρατά,στην Ουσία αποδεικνύει οτι τον ΘΕΟ δεν τον ΑΓΑΠΑ !!!
<<Αυτός που Αγαπά τον ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ τον ΠΑΤΕΡΑ , ΑΓΑΠΑΕΙ κι' εκεινον που εχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ απ'Αυτον>>(Α.Ιωάννου 5;1)
Φίλε ο ΘΕΟΣ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ μόνο μέσω του Γιου του του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, και εκείνος που τον Χριστό Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ ΤΙΜΑΕΙ και ΔΟΞΑΖΕΙ τον ΠΑΤΕΡΑ που τον έστειλε, και από τον ΠΑΤΕΡΑ θα τιμηθεί και στον Παράδεισο θα μπει. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment