Popular Posts

Sunday 9 February 2014

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΙΟΣ.

Αν αυτή είναι η επιθυμία σου, να βελτιωθείς στην συμπεριφορά σου να ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΕΙΣ, να γίνεις Άγιος το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι τον Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς,ωστε στην Ευλογία του Πατρός να μπεις.(Ιωαννης 1:12-13)
Ο Θεός είναι πλούσιος στο Έλεος και δεν θέλει να χαθούμε, αλλά τον Χριστό σωτήρα μας να τον δεχτούμε και στην ευλογία του να μπούμε γι'αυτο έστειλε στον κόσμο τον Γιο του τον μονογενή, ώστε όποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και την Προσφορά Σωτηρίας του δεχτεί « Να στέκομαι τωρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσουμε μαζί !»(Αποκάλυψη 3:20) να μην χαθεί αλλά να λάβει την αιώνια μ'αυτόν Ζωή ! 

Όπως με την Αεροπορική Εταιρία της νότιου Κορέας μπορείς παντού να πας εκτός απο την βόρια Κορέα, έτσι και με την βελτίωση μπορείς πολλά να καταφέρεις εκτος στον παράδεισο να μπεις. Γιατι μόνο ο αμαρτωλός που τον Χριστό Σωτηρία του εχει δεχτεί απο τις αμαρτίες του εχει καθαρισθει -πληθει.(Ιωάννης 1:7) και από τον επουράνιο Πατέρα εχει δικαιωθεί !(Ιωάννης 1:12-13,Ρωμαίους 3;23-25) 

Κανείς δεν μπορεί στον παράδεισο να μπει όσο και βελτιωμένος *αγιοποιημένος* και αν είναι, γιατι ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός τόνισε και είπε «Εγω ΕΙΜΑΙ η οδος, και η αλήθεια και η Ζωή. Κανενας ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον Πάτερα, < στην ευλογία του Πατρός,στον παράδεισο> Παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6). 

Η ασυγχώρητη αμαρτία ειναι να Υποτιμάς την Θυσία του Χριστού,< το αίμα που έχυσε για να σε πλύνει απο την αμαρτία.Ιωάννης 1:7> και να προσπαθείς με βελτίωση της συμπεριφοράς σου στον Παράδεισο να μπεις.« Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον Γιο του Θεου και ΘΕΩΡΗΣΕ ομοιο- με το αίμα των αλλων ανθρώπων το αίμα της διαθήκης με την όποια Αγιάστηκε και φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της χάρης.» (Εβραίους 10:29) 

Αδελφέ αν τον επί γης Θεό Σωτήρα σου δεχτείς στην ευλογία του θα μπεις, και τότε χάρη στην καλά σου έργα, χάρη στην καλλιέργεια του δώρου της Σωτηρίας και στην βελτίωση σου πλουσιως θα ανταμειφθείς. Αν όμως επιμένεις την πρόσφορα Σωτηρίας του να ΑΨΗΦΑΣ (Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) και μέσω της υποτιθέμενης Αγιοποίησις σου, και βελτίωσης σου στον παράδεισο προσπαθείς να μπεις, παραμένεις κάτω απο την ΟΡΓΗ του Θεού και μακριά του για πάντα θα χαθείς επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ  τον Χριστό προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς αλλά φέρθηκες  ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο πνεύμα της χάρης.(Εβραίους 10;29)

Σου εύχομαι χωρίς δισταγμό τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς και την βελτίωση και αγιοποίηση σου να αρχίσεις να κατεργάζεσαι γιατί ΠΛΟΥΣΙΩΣ θα ανταμειφτείς ! Αμήν!!

No comments:

Post a Comment