Popular Posts

Tuesday 4 February 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.
Γιατί αν τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα σου δεν είσαι διατεθειμένος Σωτήρα σου να τον δεχτείς στον παράδεισο δεν θα μπεις !
Η δύναμης και η ομολογία της αγάπης σου για τον Χριστό είναι το εισιτήριο σου για τον Παράδεισο.(Ρωμαίους 10:9)
Και η άρνησης της καρδιάς σου τον επι γης πανταχού παρών ΘΕΟ Ιησού Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς είναι η δύναμης που θα για πάντα θα σ'αποκλείσει απο την βασιλεία του !!

Η παρομοίωσης της σωτηρίας ειναι απλή.
Είναι σαν να βρίσκεσαι σ'ένα πλοίο που βυθίζεται από τα κύματα στο βάθος του ωκεανού, και υπάρχει μια μόνο ναυαγοσωστική βάρκα. Και η βάρκα αυτή είναι ο Ιησούς Χριστός, και όποιος τον Χριστό επικαλεστεί στην βάρκα του ανοίγοντας και δίνοντας του την καρδιά μπει, και θα ΣΩΘΕΙ !!
Όποιος όμως αρνηθεί απο τον Χριστό να εξαρτηθεί και Σωτήρα του να τον δεχτεί, απο τα *κύματα της Ζωής*, απο τις δικές του αμαρτίες στην κόλαση θα καταποντιστει, γιατι αρνήθηκε στην βάρκα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, στην Κιβωτό του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ να μπει !!!

Ο Χριστός φίλε μου, βλέπει ολες σου τις πράξεις και διακρίνει ολους σου τους διαλογισμούς και τις προθέσεις της καρδιάς σου...και ολα ειναι ΓΥΜΝΑ και ΔΙΑΦΑΝΑ στα μάτια του, στον οποίον και θα δόσεις λόγο.(Εβραίους 4;12)
Και εάν συνεχίζεις την προσφορά Σωτηρίας του να αψηφάς, και ν'αρνείσαι Σωτήρα σου να τον δεχτείς, αυτό που επιθυμείς ΜΑΚΡΙΑ απο τον ΕΛΕΧΧΟ του να ΖΕΙΣ, αυτό ακριβώς θα σου χαρίσει , και μακριά του στην Κόλαση μετα θάνατο θα οδηγηθείς !
Αλλά αν τον εμπιστεύεσαι , τον Αγαπάς και Σωτήρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ, μαζί του καθε στιγμή της Ζωής σου θα ζήσεις, και μετα θάνατο στον Παράδεισο θα μπεις.

«Γιατι πράγματι με Παροχή ΧΑΡΗΣ έχετε σωθεί μέσω πίστεως. Κι' αυτό η <Σωτηρία σας> δεν ειναι επίτευγμα δικό σας .Ειναι ΔΩΡΟ του ΘΕΟΥ. Δεν ειναι αμοιβή έργων.»(Εφεσιους2 :8-9) ειναι η αψευδής ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΑΓΓΕΛΙΑ, οτι όποιος ταπεινωθει και με ΠΙΣΤΗ απο τον ΧΡΙΣΤΟ τον ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα μπει, και ποτε δεν θα χαθεί.(Ιωάννης 10:9)Αμήν !

No comments:

Post a Comment