Popular Posts

Wednesday 19 February 2014

Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Φίλοι η τροφή που Άλλαξε τον κόσμο δεν είναι υλική τροφή είναι ο Ιησούς Χριστόςκαι ο ΛΟΓΟΣ του.
Ο Ιησούς Χριστός σημάδεψε την ιστορία της ανθρωπότητας, και τον ΛΟΓΟ του διέδωσαν οι μαθητές του στα πέρατα της γης, και ο λόγος του ειναι η ΔΥΝΑΜΗΣ του ΘΕΟΥ που ΣΩΖΕΙ καθε αμαρτωλό που καρδιακά πιστεύει στον Χριστό.(Ρωμαίους 1:16)
Tα λόγια του Κυρίου ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ (Ιωάννης 6:68) σ' όλους όσους τα πιστεύουν επειδή είναι ΠΝΕΥΜΑ και Ζωη. Ο Χριστός ειναι η ΤΡΟΦΗ που αλλάζει για πάντα τον Πιστευαντα αμαρτωλό. Είναι το ΨΩΜΙ που εξασφαλίζει μια καινούργια ταυτότητα, ένα καινούργιο Πάρων σ'αυτόν που καρδιακά τον εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ « Εγώ είμαι το Ψωμί της Ζωής. Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ, ποτε δεν θα πεινάσει, και όποιος ΠΙΣΤEΥΕΙ σε μένα ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΨΑΣΕΙ ΠΟΤΕ»(Ιωάννης 6:35)

Για να Σωθείς πρέπει προσωπικά ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ να πας στον ΧΡΙΣΤΟ, να τον Εμπιστευτείς, να του ανοίξεις την καρδία σου, δεν ωφελεί σε ΤΙΠΟΤΕ αν μεταλαμβάνεις < τρως την άρτο και πίνεις τον Οίνο> ενώ καρδιακά το ΚΑΛΕΣΜΑ του ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ το ΑΨΗΦΑΣ, και σε απόσταση τον κρατάς.
Φίλε μου, ο Χριστός βεβαίωσε αυτους που παρεξήγησαν τα λόγια του και νόμισαν ότι τους ζητούσε να ΦΑΝΕ την ίδια του την σάρκα, και τους είπε «Το Πνεύμα ειναι εκείνο που δινει ΖΩΗ. Η ΣΑΡΚΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ»(ΙΩΑΝΝΗς 6:68)
Ο ΛΟΓΟΣ του Χριστού είναι η ΤΡΟΦΗ που προσφέρει ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, και έχει μεταφρασθεί ηδη σε 450 γλώσσες και έχει κατακλύσει ΟΛΗ τη γη, και οποιοσδήποτε κουρασμένος και ταλαιπωρημένος αμαρτωλός τον ΧΡΙΣΤΟ και τον Λόγο του εμπιστευτεί αυτός συμφιλιώνεται με τον ΘΕΟ, και στην Βασίλεια του Θεού μπαίνει !!!

Φίλε, οτι και να Φας, οτι φάρμακο και να πιεις, όποια προσευχή η Λειτουργία και αν κάνουν για σένα, αν τώρα εν Ζωή τον Χριστό δεν ασπαστείς, καρδιακά ΣΩΤΗΡΑ δεν τον ΔΕΧΤΕΙΣ, στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ δεν θα μπεις γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ τον επι γης ΘΕΟ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς !!!

Σου εύχομαι τον Χριστό και τον ΛΟΓΟ του στην ΚΑΡΔΙΑ σου να τον *Φας* να τον ΥΠΟΔΕΧΤΕΊΣ ώστε στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ να μπεις.Αμην!

No comments:

Post a Comment