Popular Posts

Sunday 25 June 2017

NOMIZEIΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ ;

Ο Ιησους Χριστος που είπε στον Νικόδημο οτι αν ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, αλλα ΟΥΤΕ και να την ΔΕΙ, εκτός αν και απο το Αγιο Πνευμα -και οχι μονο απο το νερο- ΓΕΝΝΗΘΕΙ.(Ιωάννης 3:5,3) επίσης ειπε οτι μονο αν ο άνθρωπος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ’ αυτον –εξαρτηθεί απο Αυτον- θα ΣΩΘΕΙ ! «Εγω ειμαι η Πορτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ  σ’ εμενα ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ»(Ιωάννης 10:9)
Φίλε μου ποτε μην δισταξεις να ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο που ειναι ο μόνος Δρόμος προς τον Πατέρα και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις. Απο το Αγιο Πνευμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, θα λάβεις το καινούργιο σου παρόν και με την Χάρη, το Φως, και την δυναμική βοηθεια που το Αγιο Πνευμα χαρίζει καθε μέρα της ζωής θα ζεις. Αμήν!
«Εγώ ειμαι ο Δρόμος και η Αληθεια και η Ζωή. Κανενας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14;6)
«  Ο Χριστος στου δικούς του ΗΡΘΕ, Και δεν τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ’ όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ - καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ- πίστεψαν σ’ αυτόν,ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά του Θεού. Απ’ το Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ αυτοί και όχι από γυναίκας αίμα, ούτε από επιθυμία ανθρώπινη ή επιθυμία άντρα»(Ιωάννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment