Popular Posts

Tuesday 27 June 2017

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΥΜΙΑΜΑ ΣΟΥ, Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ;

Ο λαος Ισραήλ πριν δυο χιλιαδες χρονια απέτυχε τον  Μεσσία του να αναγνωρίσει, σωτήρα του να τον δεχτει και μονο ενα μικρο ποσοστό των Ιουδαίων πίστεψε. Η πλειοψηφία του στην Βασίλισσα του Ουρανού και σε ξένους θεούς πρόσφεραν Θυμιάματα (Ιερεμίας 44:17,23) 
Εσύ ομως που μεταλαμβανεις της Θείας ευχαριστίας  και τον Θεό αγαπας, πως και γιατι τον Χριστο  και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !(Αποκάλυψη 3;20) σε απόσταση τον κρατάς.
Μηπως δεν εισαι υποκριτής οταν λες οτι τον Τιμάς αλλα ταυτοχρόνως  αρνείσαι σωτήρα σου να τον δεχτεις ; Φίλε ο Χριστος σε καλει και σου λέει ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΩΤΗΡ του ΚΟΣΜΟΥ και ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!
Ο ιδιος ο Χριστος έδωσε την μαρτυριά του και είπε «Θα πεθάνετε μεσα στις αμαρτιες σας, αν πραγματι δεν πιστέψετε ότι Εγώ Είμαι, θα πεθάνετε μεσα στις αμαρτιες σας»(Ιωάννης 8:24) και οτι κανείς δεν μπορεί να έρθει στον Πατέρα χωρίς να περάσει απο τον ίδιο  χωρίς απο τον Χριστο να εξαρτηθεί ! (Ιωάννης 10:9,14;6)
Φίλε αν αγαπας τον Χριστο, Σωτηρα σου θα τον δεχτεις, αν δεν τον αγαπας απο την ευλογια του εχεις αυτό αποκλειστεί γιατι δεν καταδέχτηκες τον Χριστο που θυσιάστηκε για να φορτωθει πανω του τις δικές σου αμαρτιες (Α. Πέτρου 2;24) να τον εμπιστευτείς.
Μια και μονο μια ειναι η Πόρτα των Πιστών ο Κυριος Ιησους Χριστος, και οποίος ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον Χριστο θα ΣΩΘΕΙ (Ιωάννης 10;9) όποιος και οποία ομως την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του αγνοεί μακρια του θα χαθεί !

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment