Popular Posts

Sunday 4 June 2017

ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΖΗΤΑΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ

Το χρέος σου θα καλυφθεί όταν τον Χριστό σωτήρα σου τον δεχτείς ! ! 
Αν όμως τον Χριστό αγνοήσεις «Να ΣΤΕΚΟΜΑΙ τώρα μπροστά στην Πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδιά σου, Θα μπω μέσα και ΘΑ γιορτάσουμε ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20) ποτε δεν θα μπορέσεις στον Παράδεισο να μπεις.Εσύ, πρέπει να το καλοσκεφτεις, γιατί μετά από την αμέλεια της προσφοράς Σωτηριας του Χριστου, δεν υπάρχει πια επιστροφή στον Παράδεισο (Εβραίους 10:26) γιατί ενώ ΗΡΘΕ το Φως στον κόσμο, οι άνθρωποι αγάπησαν το σκοτάδι περισσότερο απο το φως επειδή οι πράξεις τους,τα έργα τους ήταν πονηρά (Ιωάννης 3:19-20) και γιατί η αιώνια τυραννία μακριά απο τον Χριστό είναι χειρότερη και απο την δολοφονία.
Γι' αυτό την προσφορά σωτήριας του Χριστού ποτε μην αψηφήσεις, αλλά με μετάνοια, πίστη και συντριβή άνοιξε την καρδιά σου στον επί γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό, και στην ευλογία του θα μπεις, και το χρέος σου θα καλυφθεί, οταν ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς. Αμην!   

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Γενηθητω το θέλημα σου στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή που εισαγάγει τον αμαρτωλό κάτω από την ΣΚΕΠΗ, ΕΥΛΟΓΙΑ, και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του.

No comments:

Post a Comment