Popular Posts

Thursday 22 June 2017

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Για κανέναν μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα, η ποιότητα το ανθρώπου μεσα απο τις δοκιμασιες και  τα παθήματα  και φαίνεται..
Μονο οταν  δοκιμασθεί ο άνθρωπος θα αποδειχθεί απο τι αποτελείται.
Ποτέ δεν θα ξεπερνάς τις αναποδιες της ζωής εκτός και αν μάθεις να προσαρμόζεσαι. Ακόμα και ο Χριστος μεσα απο τα ΠΑΘΗΜΑΤΑ έμαθε υπακοή, παρολο που ήταν ο Γιος.Κι οταν ΥΠΑΚΟΥΣΕ ως το ΤΕΛΟΣ ΕΓΙΝΕ η αιτία ΠΑΝΤΟΤΙΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝΕ Σ’ΑΥΤΟΝ (Εβραιους 5:8-9) και ΟΧΙ γι’ αυτους που με τα λογια τον τιμούν αλλα σε απόσταση τον κρατούν.
Μελλοντικέ εν Χριστο αδελφέ μου, μην χάνεις το θαρρος σου στα κτυπήματα της ζωής ολα με την χάρη και δυναμη του Κυριου θα ξεπερασθούν οταν στον Χριστο γαντζωθείς και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτεις !!
Τα ΠΑΝΤΑ μελλοντικέ εν Χριστο αδελφέ μου ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ για το τελικό ΚΑΛΟ, Σ’ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ( Ρωμαίους 8;28) που άνοιξαν την καρδια τους στον Χριστο !!
«Ποτε δεν θα σ’ αφήσω ουτε θα σ’ εγκαταλείψω»( Εβραιους 13:50 ειναι η υπόσχεσης του Κυριου σε καθε πιστό του παιδι που ανυπέρβλητα εμπόδια αντιμετοπιζει, να μην απελπιστεί γιατι την ΣΩΤΗΡΙΑ χάρη του θα δει!
“Κύριε Ιησού Χριστέ μου, σ'ευχαριστώ που ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ για μένα, για να μην χαθώ αλλά στην Ευλογία σου να μπω.Σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ την καρδία μου και σε καλωσορίζω Κύριο και Σωτήρα μου. Ελα σε παρακαλώ Χριστέ μου και μείνε και κατοίκησε μεσα μου και μαζί μου ΟΛΕΣ της ήμερες της Ζωής μου. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" είναι η προσευχή που ο Κυριος θα απαντησει και στην καρδια σου θα κατοικησει !

Η δοκιμασια της Πίστης παράγει υπομονή. Και η υπομονή τέλειο έργο ωστε να ειμαστε ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟΙ !! (Ιάκωβος 1:3) και οποίος στον Χριστο εχει στηριχτεί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ !!(Ρωμαίους 10:110

No comments:

Post a Comment