Popular Posts

Monday 12 June 2017

ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Φιλε μου διανοείσαι ποσο πολυ σ’ αγαπά ο Θεός που καθε μερα σε καλει, τον Γιο του τον παντοδύναμο πανταχού  παρόν ΘΕΟ και Κυριο Ιησου Χριστο Σωτηρα σου να τον δεχτεις  για να μην χαθεις αλλα στην βασιλεια του να μπεις.
Πολύτιμη ψυχη οταν επιμένεις τον Σωτηρα Χριστο σε απόσταση να τον κρατάς αντιστεκεσαι στον ΘΕΟ που τον έστειλε ωστε όποιος ΠΙΣΤΕΨΕΙ σ’Αυτον, δηλαδη με ολο του το ειναι τον εμπιστευτει να μην χαθεί αλλα να εχει Αιώνια μαζι του ζωη ! (Ιωαννης 3;16,5;24,6;35,7:37,10;914;6,Α.Πετρου 2;24)
Φιλε, μην σου διαφεύγει οτι οποίος τον Χριστο δεν τον τιμά, αυτό ισοδυναμεί με το οτι ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον ΠΑΤΕΡΑ που τον έστειλε! (Ιωάννης 5:23) και δεν υπαρχει μεγαλυτερη προσβολή απο το να αρνηθεις τον επι γης Θεό Κυριο Ιησού Χριστο προσωπικο Σωτηρα σου να τον δεχτεις (Εβραιους 10;29)
Φίλε, μου πάψε να αντιστεκεσαι στον Θεό, που για χάρη μας στον Γιο του τον αγαπητό ΦΟΡΤΩΣΕ και τις δικές σου αμαρτιες «Στο όνομα του Χριστού, λοιπόν, σας παρακαλούμε: Συμφιλιωθείτε με το Θεό! Αυτόν που δεν είχε γνωρίσει αμαρτία, τον φόρτωσε ο Θεός με όλη την αμαρτία για χάρη μας, για να μπορέσουμε εμείς μέσω εκείνου να βρούμε τη σωτηρία κοντά στο Θεό.»(Β.κορινθιους 5:21)
Μονο οταν τον Χριστο σωτήρα σου τον δεχτεις με τον Πάτερα Θεο θα συμφιλιωθείς και στον Παραδεισο θα μπεις, ειδάλλως αντιστεκομενος στην Προσφορά σωτηρίας του (Αποκάλυψη 3;20) στον παράδεισο δεν θα μπεις.

No comments:

Post a Comment