Popular Posts

Friday 9 June 2017

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ !

Αυτά ειναι τα καταπληκτικά νεα οτι ενώ μέχρι σήμερα με καμία δική σου προσπαθεια απο τα αρνητικά του χαρακτήρα σου δεν μπόρεσες να ελευθερωθείς, οταν παραδόσεις το τιμόνι της ζωης σου στον Χριστο θα λάβεις την Ευλογημένη αλλαγη !!!
Από το Αγιο Πνευμα του θα βαπτιστείς, δηλαδη θα λάβεις το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ σου Παρόν, το Αγιο Πνευμα του Πατρός και του Γιου μεσα σου θα σου θα κατοικεί  «Όποιος με ΑΓΑΠΑΕΙ», του αποκρίθηκε ο Ιησούς, «θα τηρήσει το λόγο μου. Κι ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ’ αυτόν και θα κατοικήσουμε μαζί του. ολες τις ημερες της ζωής σου»(Εβραιους 13;5)
Φιλε ως τώρα δεν εχεις ούτε ίχνος βεβαιότητας οτι στον παράδεισο θα μπεις, αντιθέτως αν εισαι λογικός άνθρωπος ανησυχείς γιατι μακρια απο τον Χριστο μετά θάνατο σιγουρα θα βρεθείς !
Από την στιγμη ομως που τον Χριστο Σωτηρα σου εχεις δεχτει ( Ιωαννης 1;12-13) απο τον Θεο θα λάβεις το καινούργιο σου παρόν «Και γεννήθηκαν -αυτοί που τον Χριστο δεχτηκαν- οχι απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρώπινη θέληση, ούτε απο ανδρική επιθυμια, αλλα απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωαννης1;12-13)
Διστακτικέ φίλε μου, και μελλοντικέ Αγαπημένε μου αδελφέ, ο Χριστος δεν με άφησε στα κρύα του λουτρού οταν το 1988  του άνοιξα χωρίς δισταγμό την καρδια μου. Ολη μου η οικογενεια καθε άτομο με την σειρά του απο τον Κυριο –και ΧΑΡΗ στην ΧΑΡΗ του- αγγίχτηκαν,  τον εμπιστευτηκαν και απο το Αγιο πνεύμα του αναγεννηθηκαν, και ενω στην όψη ειμαστε ολοι ίδιοι απο μεσα εχουμε ΑΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ. Ενω στο παρελθόν κυνηγούσα την ζωη μεσα απο την αμαρτια, τωρα επειδη τον σωτήρα μου Χριστο τον αγαπώ την αμαρτια οσο μπορώ την πολεμώ.
Το ευαγγελιο μελλοντικέ αδελφέ μου, βεβαιώνει καθε ενα που εχει ανοιξει την καρδια του στον Χριστο οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ !! (Ιωαννης 5:24)
Μελλοντικέ εις Χριστο αδελφέ μου ο Κυριος σε προσκαλει σ’Αυτον να τρέξεις να δροσιστείς και στην αιώνια ζωη να μπεις «Αν διψάει κάποιος  Σ' ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ και να πίνει.Όπως το λεει η γραφή, ποτάμια Ζωντανού νερού θα ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ'ΕΜΕΝΑ»(Ιωάννης 7:37) «Εγώ ΕΙΜΑΙ η πόρτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή.»(Ιωάννης 10:9)

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ  Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !!

No comments:

Post a Comment