Popular Posts

Thursday 8 June 2017

ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡIΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΔΕΧΤΕΙΣ

Γιατι μονο ο Χριστος ειναι η Πόρτα και η Οδός που οδηγεί στο σπίτι του Πατρός και εκτός αυτου δεν υπαρχει Σωτηρια.(Πράξεις 4:12)
«Εγώ ειμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων. Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.» (Ιωάννης 10:9) «Εγώ ειμαι η Οδός και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωη. Κανενας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μοναχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)
Μην νομιζεις ότι ήρθα να φέρω ειρηνη λέει ο Κυριος αλλα αναστάτωση και ανατροπή ωστε να αποκαλυφθούν οι κρυφοί συλλογισμοί της καρδιάς. Φίλε, ότι  τον Χριστο αρνείσαι Σωτηρα σου να τον δεχτεις αυτό ειναι η ενδειξης ότι δεν τον αγαπας, γιατι αν τον αγαπούσες με ευγνωμοσύνη και χαρά θα απαντούσες το καλεσμα του (Αποκάλυψη 3:20) και θα τον καλωσόριζες στην καρδια σου.
Κανεις δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον τον Χριστο σωτήρα του να τον δεχτει, αλλα ούτε να υποχρεώσει τον Θεό στον Παραδεισο να δεχτει τον αμαρτωλο που αρνείται τον Γιο του τον Χριστο Σωτηρα του να τον δεχτει !
Δεν μπορώ να υποστηρίξω την ιδέα ότι μπορούμε να εξαναγκάσουμε τον Θεό να δεχτεί στη βασιλεία του 
αυτόν που αρνείται να δεχτεί τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα του.« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)

Φίλε, ποτε δεν ειναι αργα τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις.
“Θα σε αγαπώ Κύριε με όλη μου την καρδιά, με όλη μου την ψυχή και με όλο το μυαλό μου” , είναι η προσευχη αφοσιώσεως που ο Κυριος Ιησους Χριστος θα δεχτεί και θα σου χαρίσει το ανεκτιμητο το ΔΩΡΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

No comments:

Post a Comment