Popular Posts

Saturday 10 June 2017

"ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ"

Είναι  η προσευχη εκείνου που επιθυμεί απο τις αμαρτιες του ολες να καθαρισθεί, και δεν διστάζει απο τον Χριστο με όλο του το ειναι να εξαρτηθεί και με μετανοια, πίστη και συντριβή του το ζητήσει.
Όταν τα παντα κυνηγάς και τιποτε δεν βρισκεις, οταν πόρτες κτυπάς και καμία δεν ανοίγει, ειναι ο τέλειος καιρός να εγκαταλείψεις την θρησκοληψία και απο τον Χριστο να εξαρτηθεις και να του ζητήσεις να έρθει στην ζωή σου και να σε ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ απο καθε ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ.
Μονο το αιμα του Χριστου μας καθαρίζει απο καθε αμαρτια.(Α. Ιωαννου 1:7) τιποτε άλλο, κανείς άλλος η άλλη, καμία προσευχη η λειτουργιά δεν σε καθαρίζει απο την αμαρτια, παρα μονο ο Χριστος οταν  με μετανοια και πίστη στον ίδιο προσφύγεις«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.»(Ιωαν.10:9) και συγχωρεση του ζητήσεις.  
Φίλε ο Χριστος εις τον ιδιο σε καλει να τρέξεις ψυχική δροσιά να βρεις, και να λάβεις Αιώνια ζωη:
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)«Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)
ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ” ειναι η προσευχη που ο Χριστος θα την απαντησει, απο ολες τις αμαρτιες σου θα σε καθαρίσει, και μια καινούργια μαζί του ζωή θα σου χαρίσει. Αμην!
Η απάτη που επικρατεί σήμερα ειναι η διάδοσης οτι ο αμαρτωλος χωρίς τον Χριστο να εμπιστευτει και απο Αυτον να εξαρτηθεί στον παράδεισο θα μπει.
Φίλε μην αφήσεις την καρδια σου να σε εξαπατήσει, μονο ο Χριστος ΣΩΖΕΙ και ΚΑΝΕΙΣ «Απο κανέναν άλλο δεν μπορεί να προέλθει η σωτηρία. Ούτε υπάρχει άλλο πρόσωπο  κάτω από τον ουρανό δοσμένο στους ανθρώπους μέσω του οποίου να μπορούμε να σωθούμε.»(Πράξεις 4:12)

No comments:

Post a Comment