Popular Posts

Tuesday 6 June 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ

Κανεις δεν μπορεί να σε υποχρεώσει τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις, αλλα αν τον αγαπας γιατι σωτήρα σου να μην τον δεχτεις ;
« Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20
Kαμια άρνησης στην ζωη δεν εχει μεγαλύτερο αντίκτυπο απο το να μην καταδεχτεις το Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις .
Κάθε άρνηση στην ζωη μας εχει αντίκτυπο ορισμένου χρόνου, αλλα αν τον Χριστο αρνηθώ/εις προσωπικο Σωτηρα σου να τον δεχτώ/εις ο καταδικαστικός αντίκτυπος ειναι αιώνιος.

«Σκεφτείτε πόσο αυστηρότερη τιμωρία αξίζει εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον Υιό του Θεού, που θεώρησε χωρίς αξία το αίμα της νέας διαθήκης με το οποίο αγιάστηκε, και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Άγιο Πνεύμα το οποίο του δώρισε τη χάρη.»(Εβραιους 10:29)
Φίλε μου παράδειγμα πίστεως, και ευλάβειας και τρυφερής καρδιάς ας ειναι η Μακαριά μητέρα του Κυριου μας που οταν ο άγγελος της είπε οτι θα έφερνε στον κόσμο τον Γιο του Υψίστου, αν και ταραγμένη είπε «Ας γίνει σε μενα σύμφωνα με τον λόγο σου»(Λουκάς 1:38) και λόγο της ΕΥΛΑΒΕΙΑΣ και ΥΠΑΚΟΗΣ της ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα της απο τον ΘΕΟ και ΣΩΤΗΡΑ της ! (Λουκάς 1:47)
Αγαλλίαση, και το δικο σου πνευμα θα βρει, και θα αναγεννηθείς οταν και εσυ τον επι γης Θεο παντοδύναμο Κυριο Ιησού Χριστο, με ευλάβεια και Πιστη Σωτηρα σου δεχτεις !!

"Κύριε Ιησού Χριστέ επιθυμώ ΣΩΤΗΡΑ, θα σε δεχτώ .Ελα στην ζωή μου και ας ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου " Λέει αυτός  που επιθυμεί ν' αναπτύξει καρδιακή ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον ΧΡΙΣΤΟ, και στην βασιλειά του μετά θάνατο να μπει. Αμην!

No comments:

Post a Comment