Popular Posts

Saturday 4 February 2017

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ?

Αν είναι υποκριτής και το κάνει για το θεαθήναι, απο κομφορμισμό για να συμπλέει με τους άλλους ενω στην ουσία η καρδιά του απέχει από τον Χριστό. Αν το κάνει για να ικανοποιήσει την αρραβωνιαστικιά του, τους γονείς του οι συγγενείς του η για κάποιο άλλο συμφεροντολογικό λόγο. Αν το κάνει από περιέργεια για να εξακριβώσει αν πράγματι ο Θεός θα απαντήσει. Αν το κάνει απο πειραματισμό ενω η καρδιά του δεν συμμετέχει. Αν το κάνει για κάποιο κέρδος η όφελος και ΟΧΙ απο την ευγνωμοσύνη και Πιστή που πηγάζει απο καρδία που από το Αγιο Πνεύμα εχει αγγιχτει και στον Χριστό με εμπιστοσύνη και ευνομωσυνη θέλει να δοθεί. 
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΘΕΙΣ ΕΚΤΟΣ  και αν η καρδία σου δεν συμμετέχει !!(Ιωάννης 1:12-13,10:9) 
Εκείνοι πάντως που την φωνή του Χριστού αναγνωρίζουν και τον ακολουθούν, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ  και κανείς δεν θα τους αρπάξει απο τα χέρια του Πατέρα Θεού ! (Ιωάννης 10:27-28)
 

Ποτέ πια δεν θα είσαι ο ίδιος από την στιγμή που με καρδιά γεμάτη ΠΙΣΤΗ και συντριβή τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς, γιατί απο τ' Αγιο Πνεύμα του θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ! (Εβραίους 13;5) 
Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΑ ΥΠΑΚΟΗ και ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΜΑ το ΚΕΡΙ !! 
Χωρίς υπακοή στον Χριστό και στα λόγια του  «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκαλυψη 3;20). <<ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ (Ιωαννης 10:9) οτι αλλο και αν κανεις μακρια του θα αποκλειστείς γιατι δεν μπόρεσες να τον εμπιστευτείς. 

No comments:

Post a Comment