Popular Posts

Monday 6 February 2017

Την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, μονο ο Χριστος την δίνει στα παιδια που ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την ΦΩΝΗ του και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.(Ιωαννης 10:27)

Η Αιώνια ζωη με τον Χριστο ειναι το ΔΩΡΟ του Χριστου, κάνεις αλλος ουτε κάποια εκκλησια μπορεί να σου την εξασφαλίσει, αλλα εινα το ΔΩΡΟ του σε ολους εκείνους που τον ΑΓΑΠΟΥΝ, τον ΤΙΜΟΥΝ και τον ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ !!
Και βασικά την εχουν ολοι εκείνοι που την *ΦΩΝΗ* του ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ !!
Αυτος που διαβάζοντας τον λογο του Κυριου <<< Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) η καποια αλλη υποσχεση του, και ασπαζεται τον λογο του, αποδυκνυει οτι ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ την ΦΩΝΗ του, οτι ΥΠΑΚΟΥΕΙ στα λογια του οτι δεν ντρέπεται να ειναι Πιστο του παιδι, και αυτον που ΥΠΑΚΟΥΕΙ τα λογια του θα ΛΑΒΕΙ ΑΙΩΝΙΑ μαζι του Ζωη και ποτε με κανενα τροπο δεν θα χαθει !!
<<Τα δικά μου τα πρόβατα αναγνωρίζουν τη φωνή μου, κι εγώ τα αναγνωρίζω και με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ· Εγώ τους δίνω αιώνια ζωή και ΔΕ θα ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, γιατί κανείς δε θα μπορέσει να τ’ αρπάξει από την εξουσία μου. Ο Πατέρας μου, που μου τα έχει δώσει όλα, είναι ισχυρότερος απ’ όλους. Κανείς δεν μπορεί ν’ αρπάξει ό,τι βρίσκεται στα χέρια του Πατέρα μου. Εγώ κι ο Πατέρας είμαστε ένα».(ιωαννης 10;27-30)

No comments:

Post a Comment