Popular Posts

Monday 27 February 2017

Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Την πολυπόθητη λευτερια και ανάπαυση ψυχής θα βρεις οταν προσφύγεις στον Χριστο.
«Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με αναζητήσετε με ολη την ΚΑΡΔΙΑ σας, και θα με βρείτε και θα ΑΛΛΑΞΩ την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σας»(Ιερεμίας 29;13-14)
Ο Χριστος φίλε μου και κανένας άλλος ειναι αυτος που αν καρδιακά τον εμπιστευτείς και του ανοιξεις την πορτα της καρδιάς σου, θα μπει μεσα και θα μείνει μαζι σου, δια του Άγιου του Πνεύματος μεσα σου θα κατοικίσει «Να, Στεκομαι τωρα μπροστα στην Πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)
Εγώ ειμαι η Πορτα. Αν καποιος προσφύγει σε μενα ως είσοδο,θα σωθεί. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή (Ιωαννης 10:9)
Αν καποιος διψα ας έρχεται σε μενα και να πίνει. Οπως το λεει η γραφή, ποτάμια ζωντανού νερου θα ξεχυθούν μεσα απο εκεινον που πιστευει σ’εμενα.(Ιωαννης 7;37)
Φίλε εκτός και αν στον Χριστο προσφύγεις απο κανέναν άλλο ψυχική ανάπαυση και Σωτηρια δεν θα βρεις, γιατι μονο απο τον Χριστο προέρχεται η Σωτηρια και ουτε υπαρχει πρόσωπό διαφορετικοί απο τον ιδιο δοσμένο κάτω απο τον ουρανό μεταξύ των ανθρώπων, μεσω του οποίου μπορουμε να σωθούμε.(Πραξεις 4:12)
" Κύριε Ιησού Χριστέ μου ΣΥΓΧΩΡΑ με που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα, που δεν σε αγαπούσα, συγνώμη σου ζητώ, και σε παρακαλώ Έλα κοντά μου ΖΕΣΤΑΝΕ μου την καρδιά, κανε την να σ' αγαπήσει και για σένα να ζήσει. ΣΕ θέλω στη Ζωή μου Κύριέ μου." Είναι η προσευχή που αν εκφράζει την καρδιά σου ο Κύριος θα την απαντήσει και την παρουσία του στην Ζωή σου θα σου χαρίσει !!

No comments:

Post a Comment