Popular Posts

Sunday 12 February 2017

"ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ" ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ

Ο Παράκλητος το Αγιο Πνεύμα που ο Χριστός βαπτίζει καθε αμαρτωλό που σωτήρα του τον δεχτεί ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στις αδυναμίες μας, επειδή δεν ξέρουμε πως να προσευχηθούμε, το ίδιο το Αγιο Πνεύμα ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ για μας σύμφωνα με το θέλημα του Θεου με ανέκφραστους στεναγμούς.(Ρωμαίους 8;26-27)  αυτά ειναι τα καταπληκτικά νέα οτι ο Χριστός δεν μας άφησε μόνους αλλά έστειλε στα πιστά του τα παιδιά το Αγιο Πνεύμα που μαζί τους/μας μένει και μέσα τους/μας, μέσα σε καθε γνήσιο πιστό κατοικεί ! (Ιωάννης 14:16-18,23)Ο Παράκλητος δηλαδή το Άγιο Πνεύμα είναι αυτός που μας φωτίζει, διδάσκει, ελέγχει, υπενθυμίζει και καθοδηγεί τον αμαρτωλό που απο τον Χριστό εχει εξαρτηθεί και κάθε μέρα  της ζωής του προσπαθεί να τον ακολουθεί !  

Ο Παράκλητος φίλε μου είναι αυτός που θα σου συμπαρασταθεί στην αδυναμία σου, και θα βεβαιώσει την καρδιά σου οτι παρόλο που στο παρελθόν αποτύγχανες να κάνεις το θέλημα του τώρα μπορείς !! 
Ο Παράκλητος, το Πολύτιμο Αγιο Πνεύμα εμένα τον ανάξιο οταν το περσινό καλοκαίρι ήμουν στην Ελλάδα με ενθάρρυνε με αυτη την σκέψη "Αν ποτε σου δεν μπορούσες να πετύχεις στην Ελλάδα, τώρα μπορείς " "Αν μπορούσες να πετύχεις σε κάθε κράτος του κόσμου στην Ελλάδα ποτε δεν θα μπορούσες, αλλά ΤΩΡΑ θα ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ" χάρη στην καθημερινή ενθάρρυνση του Αγίου Πνεύματος έφερα εις πέρας σε ενενήντα μέρες το έργο που πήγα να διεκπεραιώσω. 
Και χτες που παταγωδώς πάλι απέτυχα ευγενικά, τρυφερά και με συμπόνοια στην γυναίκα μου την Ινα που τόσο με αγαπάει να συμπεριφερθω, μου έβαλε πάλι την ενθαρρυντική διαβεβαίωση στην καρδιά μου "Αν ποτε σου δεν μπορούσες να είσαι τρυφερός, ευγενικός, συμπονετικός, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
Δοξάζω και ευχαριστώ τον Σωτήρα μου Ιησού Χριστό που δε με εχει αφήσει μονό ούτε μια στιγμή, αλλά μέσω του  ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ πάντα με ενθαρρύνει και με διαβεβαιώνει οτι ΜΠΟΡΩ να κάνω το μέχρι χθες  αδύνατο,  το εποικοδομητικό, και γι΄αυτό ποια δεν έχω καμία αμφισβήτηση οτι πράγματι ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ για το ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΟ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ( Ρωμαίους 8:27-30) για εκείνους που άνοιξαν την καρδία τους (Αποκάλυψη 3;20) στον Γιο του τον ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστό. 
Φίλε μου, αν ποτε σου δεν μπορούσες τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς εύχομαι σήμερα να του ανοίξεις την καρδιά σου ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και με τον Παράκλητο το Άγιο του Πνεύμα του μέσα σου τις υπόλοιπες μέρες της ζωής σου σαν κάθε γνήσιο πιστό του παιδί γεμάτος θάρρος και χαρά και εσύ θα τις ζεις. Αμήν

No comments:

Post a Comment