Popular Posts

Thursday 9 February 2017

ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ( 14:15-16)

Φίλε μου το Αγιο Πνεύμα ειναι και για σένα, ειναι το σφράγισμα καθε γνήσιου Πιστού. Ο Κυριος με το Αγιο Πνευμα του σφραγίζει καθε Πιστο του παιδι.
Ο Απόστολος Παύλος στην επιστολή του προς τους πρώην ειδωλολάτρες Ρωμαίους τους λεει οτι αν καποιος δεν εχει το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ (Ρωμαιους 8;9) δηλαδη δεν ειναι Χριστιανός !
Ο Απόστολος Παύλος ταυτίζει το Αγιο Πνευμα με τον Χριστο, γιατι συνεχίζει και λεει << Αν ομως ΖΕΙ ο Χριστος ΜΕΣΑ ΣΑΣ, τοτε το μεν σώμα ειναι νεκρο για την αμαρτία το δε πνεύμα σας ειναι ζωη για τη δικαιοσύνη>>(Ρωμαίους-10)
Ο Χριστός ειναι Αυτός που σφραγίζει/βαπτίζει με το Aγιο Πνευμα του καθε αμαρτωλό που με μετάνοια και πίστη εχει επιστρέψει σ'Αυτον.
«Αν με αγαπάτε, τηρήστε τις εντολές μου. Κι εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα να σας δώσει άλλον Παράκλητο, το Πνεύμα της Αλήθειας, ώστε να είναι για πάντα μαζί σας.>> (Ιωαννης 14;15-16)
«Όποιος με αγαπάει, θα τηρήσει το λόγο μου. Κι ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα έρθουμε σ' αυτόν και θα κατοικήσουμε μαζί του>>(Ιωάννης 14:23).
Φίλε μου εσυ που τρέχεις στους Άγιους βοήθεια να ζητάς, αντι στον Χριστο που αγιάζει τους αμαρτωλούς και τους κάνει *αγίους* δηλαδή ξεχωρισμένους για τον ιδιο, και σένα με το Αγιο Πνεύμα του θα σε σφραγίσει/Βαπτίσει και μεσα σου εν Πνεύματι θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ, οταν του ανοίξεις την καρδια σου και Σωτηρα σου τον δεχτεις. (Ιωαννης 1;12-13)
Αδελφε οταν στον Χριστό δοθείς τότε το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στις αδυναμίες σου και θα ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ για σενα με ανέκφραστους στεναγμούς σύμφωνα με το θελημα του Θεου(Ρωμαιους 8;26-28) και δεν θα ζεις με αγχος και αβεβαιότητα γιατι το Αγιο πνεύμα θα βεβαιώνει την καρδία σου οτι χαρη στον Σωτηρα σου Χριστο ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ για το ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΟ σου !! (Ρωμαίους 8;28)
Μισήσου λοιπόν τους Άγιους, αγκιστρώσου στον Χριστό οπως οι Αγιοι που ενω ακόμα ήσαν αμαρτωλοί με ολη τους την καρδιά τον εμπιστεύτηκαν και απο το Αγιο Πνευμα του ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ , και σαν αυτούς και σένα ο Χριστός με το Αγιο Πνεύμα του θα σε ΒΑΠΤΙΣΕΙ, και οπως εκείνους και εσένα το Αγιο Πνευμα του θα σε ελέγχει, φωτίζει, προστατεύει, καθοδηγεί και όταν δεν θα ξέρεις πως να προσευχηθείς θα ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ με ΑΝΕΚΦΡΑΣΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΓΜΟΥΣ. Αμην!

No comments:

Post a Comment