Popular Posts

Thursday 2 February 2017

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Βασικά μέχρι τα τριάντα οκτώ μου χρόνια ουτε είχα ακούσει ποτε για την Αναγέννηση -το καινούριο Παρόν- που Χωρίς αυτήν κανείς δεν μπορεί να μπει στον Παράδεισο (Ιωάννης 3:3,5) ούτε και γνώριζα οτι εκτός εμας και τους Ιεχωβάδες, υπήρχαν άλλοι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟI όπως οι Ευαγγελικοί και Πεντηκοστιανοι !
Δοξα στον Κύριο οτι το ισχυρό κτύπημα της ζωής που δεχτήκαμε οταν πρωτοφτασαμε στον Καναδά, η Ασθένεια της κορης μου με Σχιζοφρένεια και αρτηριακή στένωση με έκαναν να σηκώσω τα χέρια μου στον Ουρανό και να ζητήσω με ολη μου την καρδιά τον ΘΕΟ, και να διαβάσω για το ΕΛΕΟΣ και την ΧΑΡΗ του Χριστού, οτι αιώνια ζωη χαρίζει σε καθε ανάξιο αμαρτωλό οπως εγω που ανάπαυση και αιώνια ψυχική δροσιά σ' Αυτόν τρέξει να βρει ! (Ματθαίος 11:28, Ιωάννης 7:37)
Τοτε διαβάζοντας το Ευαγγέλιο, για πρώτη μου φορά έμαθα για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ που ειπε ο Κύριος μας στον θεοσεβή δάσκαλο των γράφων Νικόδημο οτι αν ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ δεν μπορεί να μπει στην Βασίλεια του ΘΕΟΥ «Σε βεβαιώνω, πως αν δε γεννηθεί κανείς ξανά, δεν μπορεί να δει τη βασιλεία του Θεού. Τον ρώτησε ο Νικόδημος: «Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος ηλικιωμένος πια να γεννηθεί ξανά; Μήπως μπορεί να μπει στην κοιλιά της μάνας του και να γεννηθεί άλλη μια φορά;» Ιησούς του απάντησε: «Σε βεβαιώνω πως αν κανείς δε γεννηθεί απ' το νερό κι από το Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει στη βασιλεία του Θεού. Ό,τι γεννιέται από τον άνθρωπο είναι ανθρώπινο, ενώ ό,τι γεννιέται από το Πνεύμα είναι πνευματικό. Μην απορείς που σου είπα ότι πρέπει να γεννηθείτε ξανά. Ο άνεμος πνέει όπου θέλει‡ ακούς τη βοή του αλλά δεν ξέρεις από πού έρχεται και πού πηγαίνει‡ έτσι συμβαίνει και με καθέναν που γεννιέται από το Πνεύμα». (Ιωάννης 3:3-8)
Ναι, φίλε μου τα πρώτα τριάντα οκτώ χρόνια της ζωής μου δεν είχα κανένα απολύτως ενδιαφέρον για να γνωρίσω τον Θεο και την ΑΛΗΘΕΙΑ, ζούσα την ζωούλα μου με τον μόνο στόχο να κερδίσω πολλά λεφτά και να πετύχω κοινωνική αναγνώριση, αλλα δοξα τον Κυριο που ευαισθητοποίησε την καρδιά μου, που μου χάρισε τη πιστη να πιστέψω οτι εκείνος που είπε<< ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΙ'ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ>> Είχε και την δύναμη να το κάνει !!
Και στον Κύριο εγώ που ως τα τριάντα οκτώ μου ήμουν τελείως αδιάφορος, στον Κυριο με μάτια γεμάτα δάκρυα και καρδιά γεμάτη πίστη έτρεξα και ανάπαυση, γαλήνη κα χαρά βρήκα, και με το ΑΓΙΟ ΠΝΕΎΜΑ του μου έδωσε ένα καινούργιο Παρόν στην Ζωη την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , και ποτε δεν θα χαθώ, ούτε ποτε κάνεις δεν θα μπορέσει να με αρπάξει απο τα χέρια του (Ιωάννης 10:27-28) αλλα μαζί του, με τον Κύριο μου που του ανήκω και πολυ τον αγαπώ μετα θάνατο θα βρεθώ.
Και ολα αρχίζουν απο την ΠΙΣΤΗ, οταν με μετάνοια και ΠΙΣΤΗ ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό τοτε όλες σου οι αμαρτίες θα συγχωρηθούν και από το Άγιο Πνεύμα του και εσυ θα ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΞΑΝΑ και ποτε δε θα χαθείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment