Popular Posts

Wednesday 22 February 2017

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΥΦΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ

Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από το να είσαι τυφλός είναι να εχεις όραση και να μην βλέπεις, την πλάνη να πιπιλάς και την Αλήθεια με παθός να πολεμάς. 

Ο Σωτήρας μας Ιησούς Χριστός ειπε < Εγώ ειμαι το Φως του κόσμου. Όποιος ακολουθεί εμενα δε θα περπατήσει στο σκοταδι αλλα θα εχει το Φως της ζωης> ( Ιωαννης 8;12) και σ' εκείνους που δεν τον πιστευαν ειπε<< Αν ήσασταν τυφλοί, δεν θα είχατε αμαρτία.Τώρα ομως λετε: Εμείς βλέπουμε ! γι'αυτο η αμαρτια σας παραμένει>>(Ιωαννης 9;41) 
Φιλοι μου αμαρτία ειναι την αλήθεια του Ευαγγελίου να αγνοείς και με καθε δυνατό τροπο να την παραποιείς ! 
Αμαρτία ειναι λείψανα, απολιθωμένες σιαγόνες Αγιων, μαντήλια και παντόφλες τους να προσκυνάς και τον Ιησού Χριστό τον Κύριο της δόξας να μην τιμάς. 
Αμαρτια ειναι στους Άγιους να τρέχεις βοήθεια να ζητας και τον Χριστό που θυσιάστηκε για σενα και σε προσκαλεί σ' αυτόν να τρέξεις ανάπαυση να βρεις (Ματθαιος 11;28) εσυ να τον αγνοεις.  
Αμαρτια ειναι να υποστηρίζεις το ψέμα  οτι  χαρη στην μεσολάβηση των Αγίων ο αμαρτωλος θα σωθεί οταν γνωρίζεις πολυ καλα οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ στον ΠΑΤΕΡΑ παρα μονάχα μέσω του Χριστού ( Ιωαννης 14;6) 
 
Αμαρτία ειναι να υποστηρίζεις οτι οι προσευχές του Ψυχοσάββατου τον αμαρτωλό ωφελούν, οταν γνωρίζεις καλα οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ( Εβραίους 9;27) 
Αμαρτια ειναι να μην παραδέχεσαι την αλήθεια οτι αν ο αμαρτωλός  δεν προσφύγει στον Χριστό, αν απο τον Χριστο δεν εξαρτηθεί και αρχίσει να τον ακολουθεί ( Ιωάννης 7;37,10;9,Αποκαλυψη 3;20) για πάντα μακριά του θα αποκλειστεί.
 
Και μεγαλύτερη αμαρτία ειναι ενω διακρίνεις την αληθεια, ενω γνωρίζεις οτι Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και κανέναν αλλο ( Πράξεις 4;12) εσυ να διαλαλείς οτι η Εκκλησία θα σώσει μέσω της νεκρώσιμης τελετής καθε αμαρτωλό που εν ζωη τον Χριστό με τα λόγια μόνο τον τιμούσε αλλα με την καρδία του σε απόσταση τον κρατούσε. 
Χίλιες φορές καλύτερα θα ηταν να μην βλέπεις παρα να βλέπεις την ασέλγεια, την ατιμία, την εκμετάλλευση αλλα επειδη προέρχεται απο την δικη σου οικογένεια, εκκλησία η συγγένεια εσυ να την παραβλέπεις.Φίλοι μου αυτός που παραβλέπει την Ατιμια, την διαφθορά, την ασέλγεια, την εκμετάλλευση ανήλικου, οταν γίνεται απο καποιο μέλος της οικογένειας του εναι το ιδιο  αμαρτωλός όπως αυτον που έπραξε την αμαρτία. Και ο Χριστιανός που δεν παραδέχεται τα λογια του Χριστού αλλα με ανθρωπινές διδασκαλίες και παραδόσεις  τα αναιρεί στην ΚΡΙΣΗ υπόλογος θα βρεθει. 
Με την έμπνευση του Αγιου Πνεύματος ο Απόστολος Παύλος νουθετεί καθένα που θελει απο την εσφαλμένη διδασκαλια να απελευθερωθεί και μας λέει <<  Μην προσαρμόζεστε στη νοοτροπία αυτού του κόσμου, αλλά να μεταμορφώνεστε συνεχώς προς το καλό, αποκτώντας το νέο φρόνημα του πιστού. Έτσι θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το θέλημα του Θεού, το καλό και αρεστό στο Θεό και τέλειο>>(Ρωμαιους 12:2) Ειναι δικη σου ευθύνη τωρα που εγινες Χριστιανός στην ουσια , απο καθε θεολογία που υποτιμούσε τον Χριστο να ελευθερωθείς και να την αντικαταστήσεις με την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου, ωστε να διακρίνεις ποιο ειναι το θέλημα του Θεου και να κτήσεις την ζωη σου στο στερεό θεμέλιο στον ΧΡΙΣΤΟ που ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΠΟΡΤΑ και η ΟΔΟΣ προς τον Επουράνιο μας ΠΑΤΕΡΑ.Αμην, 

No comments:

Post a Comment