Popular Posts

Monday 6 January 2014

TO ONEΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Είναι ότι ο ΘΕΟΣ είναι ΚΡΙΤΗΣ
 
Όλης μας της Ζωής.
 
Και κανείς στον παράδεισο Δεν θα μπει,
 
Εκτός και αν τον Χριστό Σωτήρα του δεχτεί.

Γιατί με έργα που επιβάλλει ο Νομός < με τις δίκες μας καλές προσπάθειες>  ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. Επειδή, όσο πιο καλά γνωρίζουμε τον Νόμο του Θεού, τόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ πως ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να τον κρατήσουμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.(Ρωμαίους 3:20) 

ΘΑ τοποθετήσω τους Νόμους μου στις καρδιές τους, και μέσα στις διάνοιες τους θα τους χαράξω.Και τις αμαρτίες τους καθώς και τις παρανομίες τους  ΟΥΤΕ ΚΑΝ θα τις ΘΥΜΗΘΩ ΠΙΑ. (Εβραίους 10:16) είναι η υπόσχεσης του Κυρίου σ'όλους που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον  ΔΕΧΤΟΥΝ !

Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό < Προσωπικά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕτο ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, η ανθρωπινή θέληση, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ»(Ιωάννης 1:12-13)

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΝΤΟΣ ΘΕΟΥ
. (Ρωμαίους 9:16) δηλαδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ, και σαν τον ναυαγό που ειναι έτοιμος να καταποντιστει στο βάθος του Ωκεανού,μπορεις τον Χριστο Να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ,(Ρωμαιους 10:13)  να του ΦΩΝΑΞΕΙΣ "Kυριε Ιησου Χριστε ΣΩΣΕ με τον ΑΜΑΡΤΩΛΟ" Ν'ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !


Φίλε, εκτος ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ (Πραξεις 4:12) και οποιος ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΕΙ προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τον Χριστο να δεχτει μακρια του θα χαθει 

No comments:

Post a Comment