Popular Posts

Wednesday 29 January 2014

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό !

"Κύριε Ιησού Χριστέ μαζι σου θέλω να ζήσω όλες τις ήμερες της Ζωής μου. Ελα και άνοιξε τους ορίζοντες της Ζωής μου" είναι η ευχή και η προσευχή του πιστού παιδιού του Θεού που αγάπα τον Χριστό και στην Βασιλεία του επιθυμεί να μπει .
Καταργείται η Παγίδα του Χριστιανού της Ταυτότητος, και ανοίγει η ευλογία της προσωπικής Καρδιακής κοινωνίας με τον Χριστό, που αιωνία Ζωή χαρίζει σε κάθε μετανιωμένο αμαρτωλό που τον Χριστό μ'ολη του την καρδιά εμπιστευτεί και Σωτήρα του τον δεχτεί !!!!

Φίλοι, η Θρησκεία πότε δεν σώζει τον αμαρτωλό, άλλα η απάντησης της καρδιάς στο κάλεσμα του Χριστού « Να τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου. Αν ακούσεις την φωνή μου και ανοίξεις την καρδιά σου, θα μπω μέσα εγώ, και θα γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20) ειναι αυτή που τον δικαιώνει.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 3:16, 36,5:24,6:39,47 7;37-38,10:9,27-28,Ρωμαίους 3:23-25)
Φίλε/η αν δεν θεμελιώσεις δια πίστεως τους δεσμούς σου με τον Χριστό, δηλαδή αν δεν τον αγαπήσεις μ'όλη σου την καρδία, εαν την Παρουσία του παραπάνω απο κάθε άλλο δεν την επιθυμείς, αλλα διστάζεις και αρνείσαι Σωτήρα σου να τον δεχτείς, στον παράδεισο δεν θα μπεις αλλα μακριά του θα χαθείς.

Φίλε/η σου εύχομαι τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό ανεπιφύλακτα να τον ΕΜΠΙΣΤEΥΤΕΙΣ, προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και στην αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment