Popular Posts

Saturday 25 January 2014

Θα ήθελα να είμαι ο πρώτος που δέχομαι τον Ιησού ως Κύριο και Σωτήρα μου λέει το παιδί του Θεού, που ΑΓΑΠΑ ΑΛΗΘΙΝΑ τον Κύριο, και επιθυμεί να λάβει όλες τις ευλογίες που έχει για αυτόν.


Φίλοι μου, τον καιρό του Χριστού υπήρχαν πολλοί πιστοί Εβραίοι, αλλα έπρεπε κι' αυτοί τον Χριστό Κύριο και Σωτήρα τους να δεχτούν ώστε στις ευλογίες του να μπουν. (Ιωάννης 1:12-13 )Έπρεπε με την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του στόματος τους να επικυρώσουν την Πίστη τους στον Κύριο.(Ρωμαιους 10:9-10). 
Επικυρωνω την πιστη μου ανοιγωντας την καρδια μου στον Χριστο και Σωτήρα μου και Κύριο μου τον δέχομαι ηταν και ειναι ο Ορoς της ΣΩΤΗΡΙΑΣ «Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου τον Ιησού Κύριο σου, και Πιστέψεις με την ΚΑΡΔΙΑ σου οτι ο Θεός τον ανάστησε απο τους νεκρούς θα ΣΩΘΕΙΣ. Γιατί με την καρδιά πιστεύει κανείς για να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ και με το στόμα ομολογεί για να ΣΩΘΕΙ» (Ρωμαίους 10:10-11) βροντοφωνάzει το ευαγγέλιο και αυτό ακριβώς έκαναν τότε οι πιστοί Εβραίοι, και έτσι κάνουν και σήμερα ολοι εκείνοι που τον Χριστό ΑΓΑΠΟΥΝ και σ'όλες τις ευλογίες του επιθυμούν να μπουν, στον Χριστό Ανοίγουν διάπλατα της ΚΑΡΔΙΑ τους και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔEΧΟΝΤΑΙ και τον ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ « Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτόν, τον ΕΜΠΙΤΕΥΤΗΚΑΝ, σ'αυτους ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού. Και γεννήθηκαν ξανά οχι από σαρκική μείξη, η ανθρώπινη ενέργεια αλλά απο τον Θεό»(Ιωάννης 1:12-13)

Θα σ' αγαπω Κύριε όλες τις ημέρες της ζωής μου είναι η υπόσχεση του καθενός που τον  Χριστό  Σωτήρα του τον δεχτει !!!
Σου εύχομαι Αδελφέ μου που επιθυμείς στην Αιώνια Ζωή να μπεις, την ειλικρινή σου Πίστη στον Χριστό μ'αυτή την ΥΠΟΣΧΕΣΗ να την ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ και σ' ολες τις επουρανιες ΕΥΛΟΓΙΕΣ  και εσυ θα μπεις, και ποτε δε θα χαθείς .Αμην !



No comments:

Post a Comment