Popular Posts

Monday 13 January 2014

ΟΤΑΝ ΛΕΣ Σʼ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΔΟΙΚΙΜΑΣΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤH H ΑΣΥΝΕIΔΗΤH ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΚΑΜIΑ ΖΗΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΗ Η ΜΟΙΧΙΑ.
Ο Χριστος παραμένει ΠΑΝΟΤΕ Πιστός σε μας ακομα και οταν εμείς απιστουμε « Αν πεθάναμε μαζι του [Αν δηλαδη ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ οτι ειχε πρωταρχική Αξια στη Ζωή μας, τα Πάντα που ήσαν πολύτιμα στο ΕΓΩ μας , Αν τον βάλαμε Πρώτο πιο πάνω απο την οικογένεια μας, το Δόγμα μας, την Εργασία μας, την Εκκλησία μας και κάθε άλλο άτομο η αξία] μαζί του επίσης θα ΖΗΣΟΥΜΕ. Αν Υπομενουμε, μαζι του θα ΣΥΜΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΜΕ. Αν τον Απαρνουμαστε [ Αν είμαστε απλώς ΘΡΗΣΚΟΙ, δηλαδή Χριστιανοί της Ταυτότητας, αλλα ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ] θα μας ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ κι εκείνος. Αλλά αν εμείς ( τα Πιστα  Παιδια που του εχουν δοθει) ΑΠΙΣΤΟΥΜΕ < άλλα πραγματα καταλαμβάνουν την πρωταρχική Θέση στην ζωη μας, ίσως χρήμα, ίσως Σεξ,ισως Επαγγελματική Επιτυχία και  αλλα ενδιαφέροντα> ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ τον ΕΑΥΤΟ του ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ »(Β.Τιμόθεου 2:11-12)
Ο Χριστός ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ για ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΣ  σ' αυτόν που χωρίς δισταγμό του έχει ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ. H αγάπη του Δεν αυξομειώνεται ανάλογα με την επιτυχημένη η αποτυχημένη συμπεριφορά και επίδοση του Πιστού του Παιδιού !!!

Όταν λες σ' ενα φίλο ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ είναι για μια χρονική περίοδο, η για Πάντοτε ;
Γιατί όταν ο Θεος βεβαιώνει το Πιστό  του Παιδί <που στον Γιο του εχει ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ> ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ Σ΄ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ.(Εβραίους 13:5)η βεβαιωσης του ειναι για ΠΑΝΤΟΤΕ, και δεν υπάρχει δύναμης στον κόσμο, παραστράτημα,η αδίκημα που το Γνήσιο πιστό Παιδί του Κυρίου που μπορει να κάνει (Θυμήσου τον βασιλέα Δαβίδ) που θα ακυρώσει την ΥΠΟΣΧΕΣΗ του, γιατί ο ίδιος ο Κυριος  του είναι ΠΑΝΤΑ στο Πλευρό του και μέσα απο Όλα θα τον ΕΛΕΓΧΕΙ, φέρνει σε μετάνοια, θα τον καθοδηγεί και με την ΔΥΝΑΜΗ του θα τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ 
 και ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ για την ΣΩΤΗΡΙΑ που θα αποκαλυφθει τον έσχατο καιρο.( Α.Πέτρου 1:5,Εφεσιους 2:11-12) ώστε ΧΑΡΗ στην παρουσία του και προστασία του δεν θα χάσει την ΣΩΤΗΡΙΑ του αλλά θα τον βγάλει νικητή, να κληρονομήσει την Βασιλεία (Ιωάννης 10: 28-29,Εφεσιους 2:14)

«Ποιος θα μπορέσει να μας ΧΩΡΙΣΕΙ απο την ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ ; Θλίψη η στενοχώρια ;η διωγμός ; η πείνα; Η γύμνια ;η μαρτυρικός θάνατος.... Μέσα απο Όλα τα δεινά βγαίνουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από Νικητές ΜΕΣΩ εκείνου που μας ΑΓΑΠΗΣΕ < και Οχι μεσω της *καταπληκτικής* δύναμης μας> (Ρωμαίους 8:35--39) Ο λόγος που τίποτε ΔΕΝ θα Χωρίσει το πιστό παιδί του ΚΥΡΙΟΥ απο τον ΚΥΡΙΟ είναι οτι ΕΚΕΙΝΟΣ που μας ΑΓΑΠΗΣΕ είναι ο Παντοκράτωρ που κρατάει τα πάντα με την ΔΥΝΑΜΗ του Λόγου του και καμια δύναμης  δεν μπορεί να αποσπάσει τα πιστά του παιδιά απο τα χέρια του.(Ιωάννης 10;28-29)

Στον Μεγάλο Θεό και Σωτήρα μας Ιησού Χριστό που κρατάει τα πάντα με την Δύναμη του Λόγου του και που ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ, σ' Αυτόν και στον Επουράνιο μας ΠΑΤΕΡΑ Η ΔΟΞΑ η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ. ΑΜΗΝ!!!

No comments:

Post a Comment