Popular Posts

Saturday 11 January 2014

O KYΡΙΟΣ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Ο Κύριος είναι δυνατός,Φιλεύσπλαχνος και στοργικός,Και σώνει και απ' τον Θάνατο γλυτώνει,τον αμαρτωλό που Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ ! 

Φίλοι,  ο Θεός που ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΕ τον ΚΟΣΜΟ ώστε έστειλε τον γιο του τον Αγαπητό για να φορτωθεί πάνω του τις αμαρτίες μας (Ιωάννης 1:29,3:16, Α.Πέτρου 2:24) δεν άφησε στο σκοτάδι τα πίστα του παιδιά, αλλά έδωσε την μαρτυρία του και είπε οτι ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ. ΟΠΟΙΟΣ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.(Α.Ιωάννου 5:12) 
Αν τον Χριστό έχεις ΑΣΠΑΣΤΕΙ και  προσωπικό Σωτήρα σου  ΔΕΧΤΕΙ, την Αιώνια Ζωή την ΕΧΕΙΣ ! Έχεις μεταβεί από τον θάνατο στην Ζωή ! (Ιωάννης 5:24) Αν όμως δε έχεις καταδειχτεί τον Χριστό  Σωτήρα σου να τον δεχτείς θα πεθάνεις  μέσα στις αμαρτίες σου.(Ιωάννης 8:24)   

Φίλε μου, 
Σήμερα είμαι εξήντα εφτά χρονών  
και αύριο άλλα δέκα, 
και σημασία δεν έχει 
 πόσα πολλά χρόνια θα ζήσω, 
άλλα που θα βρεθώ, 
όταν τα μάτια μου τα κλείσω !  

Φίλοι, ο Χριστός  στον Σταυρό φώναξε "Θεέ μου, Θεέ μου ΓΙΑΤΙ Μ' ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕΣ" και αυτό το έκανε επειδή πάνω του έπεσε το σπαραχτικό Βάρος της  απαίσιας ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ μας ΑΜΑΡΤΙΑΣ ! 
« 
Oι ΑΜΑΡΤΙΕΣ μας ήταν η ΑΙΤΙΑ που Αυτός πληγώθηκε, οι ανομίες μας που Αυτός εξουθενώθηκε.Για χάρη της Δικης μας ΣΩΤΗΡΙΑΣ εκείνος ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ και στις πληγές του Βρήκαμε τη γιατρεία!» (Ησαΐας 53:5)  
«Ο Χριστός ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ όλους μας απο την Κατάρα  της καταδίκης του νόμου, γιατί ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ στο ίδιο τον εαυτό του την ΔΙΚΗ μας ΚΑΤΑΔΙΚΗ»(Γαλατες 3:13) ώστε τώρα όποιος του ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ να μην υποστεί ο ίδιος την Τιμωρία που γι' αυτόν πλήρωσε στο ακέραιο ο  Χριστός στον Σταυρό !!!   

"
Nα, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ανοίξεις την καρδιά σου.ΘΑ ΜΠΩ μέσα ΕΓΩ και τότε θα γιορτάσουμε μαζί."Eίναι η σπλαχνική προσφορά του Χριστού προς εσένα.(Αποκάλυψη 3:20) 
Φίλε, σου εύχομαι μ' ορθάνοιχτη καρδιά τον Χριστό Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και να έχεις από τώρα την βεβαίωση ότι μετά θάνατο στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ μαζί με τον ΣΩΤΗΡΑ σου θα σταθείς !!!


No comments:

Post a Comment