Popular Posts

Sunday 12 January 2014

ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ, ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕΙ

Φίλοι, χθες είπαμε οτι O KYΡΙΟΣ είναι πολύ ΑΓΑΠΗΤΟΣ και σώνει και απ' τον Θάνατο ΓΛΥΤΩΝΕΙ κάθε  αμαρτωλό που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Σωτήρα του τον δεχτεί, αυτό που παρέλειψα να τονίσω ειναι οτι προηγείται της Σωτηρίας μας η δέησης μας. Εναπόκειται στον καθένα απο εμάς όπως ο Τελώνης, από τον Κύριο Ιησού Χριστό την Σωτηρία του ο ίδιος να του την Ζητήσει, ο ίδιος την *πόρτα* του Θεού να την κτυπήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ  του να ζητήσει.

"Καλέ μου Θεέ μου, Σωτήρα  Κύριε μου σώσε με τον αμαρτωλό,"  είναι η προσευχή που ο Κύριος θα την απάντηση και όπως και στον τελώνη την Σωτηρία του, στον μετανιωμένο που επιστρέφει και του την ζήτα θα την Χαρίσει, γιατί Ήρθε για να βρει και να ΣΩΣΕΙ τον χαμένο που τον εμπιστευτεί και την Βοήθεια του Ζητήσει !!

«Ζητάτε και θα σας δοθεί, Ψάχνετε και θα βρείτε, Χτυπάτε την Πόρτα και θα σας ΑΝΟΙΧΤΕΙ. Γιατι όποιος ΖΗΤΑΕΙ λαμβάνει κι όποιας ΨΑΧΝΕΙ βρίσκει κι όποιος ΧΤΥΠΑ του ανοίγεται. Μα ποιος απο σας αν του ζητήσει το παΐδι του Ψωμί θα του δώσει λιθάρι; Η αν του ζητήσει ψάρι θα του δώσει φίδι ;» Είναι τα λόγια του Ιησού Χριστού.(Ματθαίος 7:7-11) 
Αν λοιπόν εμείς οι ασταθείς στην αγάπη μας αμαρτωλοί δίνουμε τις περισσότερες φορές καλά δώρα στα παιδιά μας, πόσο περισσότερο ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα δώσει το ανεκτίμητο Δώρο της Σωτήριας στους μετανοιωμένος που Ειλικρινά τον ΑΓΑΠΟΥΝ και στην ευλογία του Πατρός επιθυμούν να μπουν ; 


Φίλε ο  επι γης πανταχού παρών ΘΕΟΣ Κύριος Ιησούς Χριστός  ΑΝΑΠΑΥΣΗ (Ματθαίος 11:28) και ΑΙΩΝΙΑ  ΣΩΤΗΡΙΑ θα δώσει στον καθένα που μέσω Αυτού προσέρχεται στον ΘΕΟ.(Εβραίους 7:25)

No comments:

Post a Comment