Popular Posts

Friday 3 January 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Η αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί,
Να τον ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ για να μπούμε στη ζωή!!!

Κύριε Ιησού Χριστέ 
Αν είσαι εσύ ο Ουρανός, 
Κι' εγώ το συννεφάκι 
από σένα θα εξαρτηθώ 
στην Βασιλεία σου να μπω !

ZHTATE τον Κύριο, ενόσω μπορεί να βρεθεί.  EΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ Αυτόν, ενόσω είναι κοντά, μας νουθετεί   ο Προφήτης Ησαΐας 55:6.
«AN ME ZΗΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ  Μ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ» Βεβαιωνει ολους μας ο Κύριος. (Ιερεμίας 29:13)
ΑΓΑΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Μ'ΑΓΑΠΑΝΕ , ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ , ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ. Είναι η βεβαίωσης του Κυρίου. (Παροιμίες 8:17)

«Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό, σ΄ αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν παιδιά Θεού»(Ιωάννης 1:12-13). Αδελφέ μου αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να γίνεις ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ, δεν γίνεσαι με το σπαθί σου, αλλά με την ΥΠΟΤΑΓΗ σου στον επι γης πανταχού Πάντα Παρών ΘΕΟ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ !!!!

Φίλε μου, ο Κύριος Ιησούς Χριστός  προτού αναληφθεί στους ουρανούς προσευχήθηκε για τους μαθητές του και ζήτησε απο τον Πάτερα, να είναι ΜΑΖΙ του για να ΒΛΕΠΟΥΝ την ΔΟΞΑ του (Ιωάννης 17:24) και αν και εσυ επιθυμείς μετά θάνατο στον Παράδεισο στην ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του να βρεθείς πρέπει ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και  στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα μπεις .

"Kυριε Ιησού Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου. Γεννηθείτω το Θέλημα σου στη Ζωη μου." Eιναι η προσευχή που αν ειλικρινής και εκφράζει την καρδιά σου, ο Χριστός θα απαντήσει και την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!!!
Φίλε, σου εύχομαι μ'όλη την καρδία μου, στον Χριστό ανεπιφύλακτα  να του δοθείς και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν! 

No comments:

Post a Comment