Popular Posts

Sunday 5 January 2014

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ

Ήταν τέλος Ιουνίου του 1987 το σχολικό έτος είχε σχεδόν τελειώσει ήμασταν καθισμένοι στο τραπέζι για δείπνο και η Χριστίνα η μεγάλη μου κόρη τότε μόλις δεκατεσσάρων χρονών κοίταξε το ταβάνι και χαμογελούσε μιδιαζε σαν να έβλεπε κάτι αστείο κάτι που κανείς από εμάς δεν μπορούσε να δει.

Ήδη όλη την σχολική χρονιά του ογδόντα έξι ογδόντα επτα είχε δώσει ενδείξεις παράξενης συμπεριφοράς, είχε παραπονεθεί οτι τα παιδιά στο σχολειό δεν την έκαναν φίλη και πάρα πολυ καιρό κάθε μέρα μετά το σχολειό τον περνούσε στο δωμάτιο της μιλώντας στον εαυτό της. 
Η ψυχίατρος που την πηγαίναμε επι μήνες δεν είχε καταλήξει σε κανένα συμπέρασμα ούτε είχε κατορθώσει να την βοηθήσει, και το επεισόδιο το Γέλιο και χαμόγελο κοιτάζοντάς το ταβάνι εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου ηταν καθαρή ένδειξης οτι κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕ πολύ. 
Δοξα τον Θεό όμως οι διακοπές για την Ελλάδα ήσαν προγραμματισμένες, τα εισιτήρια στην τσέπη μας κλεισμένα απο μήνες και ήμασταν έτοιμοι οικογενειακώς για τις διακοπές μας στην Πάτμο και με ελπίδες οτι ίσως η επιστροφή οι διακοπές στην Ελλάδα να έκαναν το Θαύμα τους να έφερναν πίσω την υγεία της, να την έφερναν στα συγκαλά της. 
Δυστυχώς ομως οι διακοπές στο πανέμορφο νησί με τις καλές και ωραίες αναμνήσεις όχι μόνο δεν την Γιατρευσαν  απ' αυτό που είχε αλλά η ζέστη και άλλοι παράγοντες την έκαναν να μιλάει τα ακαταλαβίστικα παλαβά της για προγόνους και άλλα πολλά τελείως ακαταλαβίστικα. 
Την προτελευταία ημέρα πριν την επιστροφή μας για τον Καναδά ο θειος μου ο Θάνος ένας κορυφαίος Ψυχίατρος που την είδε για λίγο όταν τον επισκεφθήκαμε στην Βίλα του στην Γλυφάδα μας είπε οτι η Χριστίνα έδειχνε οτι έχει ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ. 
Πράγματι τρις βδομάδες εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο του Βανκούβερ, με κορυφαίους γιατρούς βεβαίωσαν αυτό που ο θείος Θάνος διέγνωσε στο φιλικό βιαστικό  μισα ωρο που περάσαμε μαζί του και με την Θεία Αλεξ. 
Μέσα όμως απο την φουρτούνα η κοινωνία μου η προσωπική μου Πίστης και Εμπιστοσύνη στον Χριστό είχε αρχίσει να μεγαλώνει, και απο τις αρχές του 1988 ημουν  δυνατά στερεωμένος στον Χριστό. Απο τότε τον ήξερα Σωτήρα μου, Σωτήρα της ψυχής μου, της διανοίας μου, της υγείας μου, ηταν το στήριγμα  μου για να μπορέσω να αντεπεξέλθω το σκαμπιλισμα και γροθιά της Ζωής. 
Στην καρδιά μου ο Χριστός είχε ήδη βάλλει την βεβαίωση οτι εκείνος είναι στο Τιμόνι, οτι είναι in Control, και να μην ανησυχώ, και το 1990 με ευλόγησε με δυο σκέψεις η πρώτη ήταν οτι μου επέτρεψε να δω ποσό ΤΥΡΑΝΙΚΗ ειναι η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ, ωστε να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ποσό ΤΥΡΑΝΙΚΗ ειναι η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑ και η δεύτερον  οτι ΕΚΕΙΝΟΣ θα έκαμνε την Χριστίνα τελείως καλά !!!! 
Αυτή την ευλογημένη βεβαίωση έλαβα το 1990, από τότε αρκετές φορές με ξεγέλασε η καρδία μου δίνοντας μου ημερομηνίες που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την γιατρευε, αλλά γρήγορα έμαθα οτι η καρδιά είναι ξεγελάστρα και πάντα λέει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε. 
Υπάρχει όμως τεράστια διαφορά μεταξύ τι ψιθυρίζει η καρδιά  και τι ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ο ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ,  γιατι, κάθε τι που είναι γέννημα της καρδιάς μας και είναι υπερφυσικό ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ αλλά κάθε ΥΠΟΣΧΕΣΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ οσο και ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ να είναι ΘΑ ΕΚΠΛΗΘΡΩΘΕΙ, γιατι τίποτε ΔΕΝ ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ τον επι ΓΗΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ πάντα ΠΑΡΩΝ ΘΕΟ. 
Σήμερα είκοσι δύο χρόνια αργότερα είμαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ οτι την βεβαίωση που ο ΧΡΙΣΤΟΣ έβαλε το 1990 στην καρδιά μου θα την εκπληρώσει, και  ΧΑΡΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ στον δούλο του και ολη την οικογένεια του θα ΔΩΣΕΙ !!!!. 

Φίλοι μου πως Ζούμε περιμένοντας την εκπλήρωση μιας ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ από τον ΧΡΙΣΤΟ ; 
ΖΟΥΜΕ με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι εκείνος που ΕΔΩΣΕ τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και όσο και να αργεί η Εκπλήρωσης της ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ, ο ίδιος θα ΦΕΡΕΙ  την ΗΜΕΡΑ της ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ της ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ του. 

Φίλοι μου τα ΠΑΝΤΑ και οι Πάντες στην Ζωη μας μπορούν να μας απογοητεύσουν να μην εκπληρώσουν εκείνο που με ειλικρίνεια μας υποσχέθηκαν και να μας αφήσουν στα κρύα του λουτρού, αλλά ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΕΙ την ΠΙΣΤΗ του στον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ αλλά στην ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙ και ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του ΘΑ ΧΑΡΕΙ.

Στέλιος Φελλας 
28/02/2012 
Πιστεύω οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ που έδωσε την ΥΠΟΣΧΕΣΗ ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ και η ΓΗ θα πάψουν να υπάρχουν, αλλα κάθε υπόσχεση που ο ίδιος μέσα από το μεγάλο του  ΕΛΕΟΣ έδωσε θα πραγματοποιηθεί. 
Στον Χριστό λοιπόν η Δοξα, η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ και τώρα και σ' όλους τους ΑΙΩΝΕΣ. Αμήν !

No comments:

Post a Comment