Popular Posts

Friday 31 January 2014

Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ.

Εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια και η Ζωή.Κανένας δεν έρχεται -δεν φθάνει- στον Πατέρα παρα μονάχα περνώντας από μένα (Ιωάννης 14:6) ειναι η βεβαίωσης του Ιησού στον καθένα που επιθυμεί με τον Πατέρα στον παράδεισο μετά θάνατο να βρεθεί αλλά δεν ειναι σίγουρος τι πρέπει να κάνει, σε ποιον να βασιστεί και από ποιον η ποια την βοήθεια να ζητήσει και να εξαρτηθεί !

 Φίλοι, ο επί γης Θεός Ιησούς Χριστός, μια για πάντα, για όλες τις γενιές, για όλη την ανθρωπότητα δήλωσε οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ στον ΠΑΤΕΡΑ, παρα ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ από τον ίδιο. Ναι, πολύτιμε φίλε μου, ΥΠΕΡ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΨΥΧΗ, ολοι μας κι'εγώ πιστεύαμε ότι μέσω των Αγίων και της εκκλησίας ενδεχομένως ίσως χάρη στις μεσολαβήσεις τους, τα δικά μας τάματα, τις ευχές τους, και Νεκρώσιμη Τελετη οτι στον παράδεισο θα μπαίναμε, αλλά ο Σωτήρας που μας ΑΓΑΠΑΕΙ και δεν θέλει να ζούμε σ'αμφιβολία τόνισε ξεκάθαρα στον Απόστολο Θωμά και του είπε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλος ΔΡΟΜΟΣ, άλλοι μεσολαβητές η μεσάζοντες, και ακόμα και αν ήσουν και Απόστολος όπως ο Θωμάς, πάλι απο τον ΧΡΙΣΤΟ θα επρεπε να περάσεις, πάλι τον Χριστό πρέπει ν' ασπαστείς, και πάλι τον Χριστό μ' ολη σου την καρδιά να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ ώστε στον Παράδεισο να μπεις !!!
Ενήλικες και φωτισμένοι φίλοι μου, δεν έχετε ανάγκη απο ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ούτε συστατικές επιστολές Αγίων για πλησιάσετε το Χριστό που σας ΥΠΕΡ ΑΓΑΠΑ, και που ΘΥΣΙΑΣΕ της ΖΩΗ του για να φορτωθεί στο σώμα του στον σταυρό την ΤΙΜΩΡΙΑ της δίκη σας, ΑΜΑΡΤΙΑ (Α.Πετρου 2;24) και που τωρα με σπλαχνική γεμάτη τρυφερότητα φωνή σας καλεί την ΚΑΡΔΙΑ σας να του ΑΝΟΙΞΤΕ (Αποκάλυψη 3:20,Ματθαίος 11:28) ώστε ψυχική ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρείτε και ποτε να μην χαθείτε (Ιωαννης 10:9)

 Φίλοι η *Πόρτα* του Παραδείσου είναι ο Χριστός και κανείς άλλος.(Ιωάννης 10:7,9) Μέσω του Χριστού μπήκαν οι Απόστολοι και όλοι μαθητές του, και μέσω του Χριστού είναι ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟΣ κάθε αμαρτωλός που το κάλεσμα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του απαντήσει «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της Καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20)
Φίλοι σας εύχομαι χωρίς δισταγμό ο καθένας για τον εαυτό του την προσφορά Σωτηρίας του Χριστού να δεχτεί. Σ'Αυτόν που είναι η ΟΔΟΣ και η Αλήθεια και η ΖΩΗ να δοθεί και στην Βασιλεία του Πατρός και του Γιου θα μπει. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment