Popular Posts

Thursday 28 February 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΣΜΟ ;

Στον θερισμό θα μπεις μόνο αν Σωτήρα σου με ΔΕΧΤΕΙΣ !
Φίλοι μου η Ζωή μας κάτω εδώ στη γη είναι γλυκιά, είναι πικρή, εχει χαρές και αναποδιές, αλλα είναι σύντομη πολύ, είναι μόνο ο σταθμός η ΑΦΕΤΗΡΙΑ για την μετέπειτα ατέλειωτη Αιώνια Ζωή.
... Και ασχέτως την γνώμη μας όλοι μας κάποια μέρα θα ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΜΕ η στον Πα...ράδεισο με τον επουράνιο μας Πάτερα, τον Κύριο της Ζωής Ιησού Χριστό και το Άγιο Πνεύμα η μακριά τους στην Κόλαση.

Ο θάνατος σφραγίζει ΤΕΛΕΣΙΔΗΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τον αιώνιο προορισμό κάθε ανθρώπου «Ειναι καθορισμένο για τους ανθρώπους να πεθάνουν και μετά να ΚΡΙΘΟΥΝ»(Εβραίους 9;23) και ΚΑΜΙΑ Συγχωρητική Ευχή, μνημόσυνο η δύναμης στον κόσμο δεν μπορεί να παραβλέψει την καρδιακή αδιαφορία του αμαρτωλού που εν Ζωή δεν καταδέχτηκε στον Χριστό να δοθεί και Σωτήρα και Κύριο του να τον δεχτεί.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)
Το αν βρεθείς με τον Χριστό στον Θερισμό η βρεθείς στον οδυνηρό και απαίσιο τρυγητό (Αποκάλυψη 14:15-19) θα εξαρτηθεί απο την σημερινή σου εκλογή.
Στον ΘΕΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ. «Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτόν <τον Χριστό> σ' αυτούς ΕΔΩΣΕ την ΕΞΟΥΣΙΑ να γίνουν παιδιά ΘΕΟΥ, σ'εκείνους δηλαδή που Πίστευσαν στο όνομα του < δηλαδή σ'εκείνους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ, τον Ασπάστηκαν και του Δόθηκαν.>(Ιωάννης 1:12-13), και ΟΧΙ σ'εκείνους που αγνόησαν το κάλεσμα του και αρνήθηκαν να του ανοίξουν την Πόρτα της καρδιάς τους.(Αποκάλυψη 3:20)

" ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΗΣΩ ΚΥΡΙΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ" ειναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό.
Σου εύχομαι Φίλε μου στον πανταχού Παρών Κύριο ημών Ιησού Χριστό χωρείς επιφύλαξη να του ΔΟΘΕΙΣ και στον ΘΕΡΙΣΜΟ μαζί του θα βρεθείς και αιώνια γεμάτος Χαρά θα τον Ευχαριστείς και το όνομα του από τώρα θα το ΥΜΝΕΙΣ. Αμήν !

No comments:

Post a Comment