Popular Posts

Friday 15 February 2013

ΕΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΙΜΑΣ

Φίλοι μου η Σωτηρία σας δεν εξασφαλίζεται ανάβοντας το κεράκι και μεταλαμβάνοντας την Κυριακή αλλα ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ την ΚΑΡΔΙΑ σας στον επί γης Πανταχού Παρών Θεό τον  ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

Γιατί δεν θα μπουν στην Βασιλεία του εκείνοι που μεταλαμβάνουν και ανάβουν κερί  και  τον ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ αλλά μόνο εκείνοι που τον τον Αγαπούν και τον Τιμούν και του έχουν δοθεί και Σωτήρα και Κύριο της Ζωής τους τον έχουν ΔΕΧΤΕΙ, και Οχι εκεινοι που «Τρώνε την *σάρκα* και πίνουν το *αιμα* του αλλά τον ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ και το κάλεσμα της Σωτήριας του το ΑΓΝΟΟΥΝ.(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη;20)

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ Κατηγορώ" είναι λόγια που καθένας που νομίζει οτι χωρίς στον Χριστό να παραδοθεί από άλλη Πόρτα και μέσω μυστηρίων αγνοώντας το Χριστό θα σωθεί καλα θα κάνει να τα καλοσκεφτει όσο ακόμη βρίσκεται εν Ζωή.

Φίλε μου ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙΣ τον ΕΓΩΪΣΜΟ ΣΟΥ και στον Χριστό ΔΟΘΕΙΣ και με μετάνοια του ΖΗΤΗΣΕΙΣ απο τις αμαρτίες σου να σε ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ και με την παρουσία του να σε προικίσει θα Σωθεις και στη Αιωνια Ζωη θα μπεις.
"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ Σ' ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ να σε ΔΕΧΤΟΥΝ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ που μονο εσυ ΧΑΡΙΖΕΙΣ και αυτοι να ΜΠΟΥΝ"
Σ'ευχαριστώ και  σε δοξολογώ γιατί  ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ μου  ΑΞΙΟΣ να λάβεις την ΔΟΞΑ και την ΤΙΜΗ και την δύναμη και την Ευλογία, και την Λατρεία και την προσκύνηση.Αμήν !

Φίλε μου μην έχεις αυταπάτες γιατί η  ασυγχώρητος ΑΜΑΡΤΙΑ είναι η ΠΡΟΣΒΟΛΗ τον Χριστό να ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ και την προσφορά της Σωτηρίας του να παραμελήσεις «Φαντάζεστε ποσο Χειρότερη θα ειναι η τιμωρία την οποία ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του ΘΕΟΥ....., και Φέρθηκε ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της ΧΑΡΗΣ»(Εβραίους 10:29) του Ιησού Χριστού που την Πόρτα της καρδιάς σου κτυπά και σου Ζήτα να την ανοίξεις ώστε ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ του να σου ΧΑΡΙΣΕΙ και για πάντα όλες τις ημέρες της Ζωής σου στην καρδιά σου της Ζήσει!

«Να, στέκομαι στην Πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις την Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πορτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα Δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψης 3:20).Το δείπνο Συμβολίζει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα χαρίσει σε καθε  αμαρτωλό που θα του ανοίξει την καρδιά που τον Ασπαστεί και την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στην ΚΑΡΔΙΑ του ΔΕΧΤΕΙ !

No comments:

Post a Comment