Popular Posts

Sunday 3 February 2013

ΑΝΙΔΕΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΤΑΤΟΥΗ

Δεν μου αρέσει η αμερικάνικη κουλτούρα αλλα εκτιμώ την κουλτούρα Ελευθέριας που αναπαριστά η Αμερκη. Ελευθερία είναι το δώρο του Θεού για κάθε άνθρωπο, και για την δίκη μας Ελευθερία οι πρόγονοι μας έδωσαν και την Ζωή τους τα κόκαλα τους!

Και όμως αυτό το πολυτιμότερο αγαθό στον κόσμο την Ελευθερια, ευκολότατα και με μια αφέλεια-σαν τον Ποντικό τον Ρατατουη που ονειρευόταν να γίνει Σεφ κουζίνας συνάπτοντας μια φιλική συμμαχία με τον Ρεμυ που άδειαζε τους σκουπιδοτενεκέδες του εστιατόριου- την Χάνομαι δελεαζομενοι και ασπαζόμενοι πειρασμούς που προκαταβολικά δεν ειχαμε ιδεα οτι θα μας  ΣΚΛΑΒΩΝΑΝ  και ΘΑ ΜΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΊΖΑΝ  την ψυχη οπως  τα ναρκωτικά, ο τζόγος, το αλκοόλ, η κλεψιά, το ψέμα, η μοιχεία και κάθε άλλου είδους ψυχική καταστρεπτική σκλαβοτικη εξάρτηση. 

Φίλοι το Ευαγγέλιο μας νουθετεί να είμαστε ΑΓΡΥΠΝΟΙ και οχι αφελείς, γιατί ο αντίδικος μας είναι ο διάβολος που σαν βρυχομενο λιοντάρι περιφέρεται ζητώντας ποιον θα καταφέρει να καταβροχθίσει.(Α, Πέτρου 5:8-9) και καταβροχθίζει αιχμαλωτίζοντας τον καθένα που με αφέλεια δοκιμάζει και δίνει χώρο στην αμαρτία αγνοώντας οτι σε οτι αμαρτία ενδίδει απο αυτήν θα ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΘΕΙ και σ΄αυτήν θα ΣΚΛΑΒΟΘΕΙ !

Κανένας άνθρωπος δεν είναι εις θέση να σηκώσει το βάρος της αμαρτίας και να προχωρά Ελεύθερος.Το Ευαγγέλιο δηλώνει οτι η αμαρτία υποδουλώνει τον άνθρωπο και ο Κύριος Ιησούς Χριστός ξεκάθαρα είπε οτι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ που ΑΜΑΡΤΑΝΕΙ ειναι ΔΟΥΛΟΣ της Αμαρτιας. Και ο δούλος δε μένει στο σπίτι (του Κυρίου του) μόνιμα.Ο ΓΙΟΣ όμως μένει ΜΟΝΙΜΑ.(Ιωάννης 8:34-45) 

Αν δηλαδή ο Ιησούς Χριστός ΔΕΝ σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ στο σπιτι του Επουράνιου σου Πατέρα ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ. Μόνο αν είσαι Γιος του Πατρός, ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ, αν σ' εχει ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα εισαι πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. "Αν λοιπόν σας ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ο Γιος, τοτε θα ειστε πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ»(Ιωάννης 8:36) 

Φίλοι ο Νόμος του Θεού μας αποκαλύπτει το ΜΕΓΕΘΟΣ και το γεγονός της αμαρτίας, οτι συνεχώς αμαρτανουμε, και η προσωπική μας εμπειρία την ΔΥΝΑΜΗ της Αμαρτίας και οτι ΔΕΝ μπορείς από μόνο σου να απελευθερωθείς από την Αιχμαλωσία της, από το σφιχταγκάλιασμα της !!! 

Τα χαρμόσυνα νεα πάντως είναι οτι όσο υπόδουλος και να είσαι στην Αμαρτία, οσο και να έχεις υποδουλωθεί ο Χριστός ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ όλους τους βαριά φορτωμένους με αμαρτίες και Αιχμαλωτισμένους απο την αμαρτία.
Και αν στο ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ θα σε πλύνει απο όλες σου τις αμαρτίες και θα σε ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ απο κάθε Ψυχική , καρδιακή και δαιμονική Αιχμαλωσία. "Πνεύμα Κυρίου είναι επάνω μου· γι' αυτό με έχρισε· με έστειλε για να φέρνω τα ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ νέα στους φτωχούς, για να ΓΙΑΤΡΕΨΩ τούς συντριμμένους στην καρδιά, για να κηρύξω EΛΕΥΘΕΡΙΑ στους ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ και ανάβλεψη στους τυφλούς, να αποστείλω τούς ψυχικά τσακισμένους ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ. για να ΚΗΡΥΞΩ ευπρόσδεκτο χρόνο τού Κυρίου»( Λουκας 4:18-19) 

Φιλοι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έρχεται, μυρίζει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! 
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός θα απελευθερώσει τους Αιχμαλωτισμένους, θα απελευθερώσει τα πιστά του παιδιά που έδωσαν πάτημα στον σατανά, που γλίστρησαν και αιχμαλωτίσθηκαν απο τον πονηρό, και θα ΧΑΡΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΙΩΝΙΑ μαζι του Ζωη σε κάθε αμαρτωλό που ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του τον ΔΕΧΤΕΙ. 

Σου εύχομαι στον Χριστό Χωρίς επιφύλαξη να του ΔΟΘΕΙΣ και στην Ελευθερία που χαρίζει και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις .Αμην.

No comments:

Post a Comment