Popular Posts

Tuesday 19 February 2013

ΕΙΜΑΙ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΧΩ ΒΑΠΙΣΤΕΙ; ;


Oxι το Άγιο Πνεύμα Δεν κουμαντάρεται δεν κηδεμονεύεται αλλά όπως ο άνεμος που δεν τον βλέπεις φυσάει στην κατεύθυνση που θέλει (Ιωαννης 3:7), έτσι και το Άγιο Πνεύμα σφραγίζει τον καθένα που έχει πιστέψει και ΣΤΗΡΗΞΕΙ τις Ελπίδες του στον Χριστό.

<Στον Χριστό  κι' εσείς ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ την ΕΛΠΙΔΑ σας, όταν ακούσατε  το Λόγο της Αληθείας, την ΚΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΑ για την Σωτηρία σας. Κι' όταν ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ  στον Χριστό ΣΦΡΑΓΙΣΘΗΚΑΤΕ  με το Πνεύμα το Άγιο , σύμφωνα με την Υπόσχεση του Θεού.  (Εφεσιους 1:13-14) Η υπόσχεσης του Θεού είναι ότι όποιος Πιστεύσει στον ΧΡΙΣΤΟ θα σφραγισθεί απο το Άγιο Πνεύμα του Θεού και ΟΧΙ εκείνος ΔΕΝ τον έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ συνειδητά και καρδιακά !!!

Το Άγιο Πνεύμα Σφραγίζει κάθε αμαρτωλό που καρδιακά τον Χριστό έχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ  και ΟΧΙ τους κατ' ονομασια και παράδοση *χριστιανούς* που ομως ποτέ τους τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο τους ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΕΙ και ούτε καρδιακα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ.(Ιωάννης 1:12-13,3;16,36, Αποκάλυψη 3;20)

Το Άγιο πνεύμα φίλοι μου βαπτίζει/Σφραγίζει  κάθε μετανοήσαντα αμαρτωλό Που Εχει ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΛΟΚΑΡΔΑ στον Ιησού Χριστό, και  και που προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ τον εχει ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωάννης 1;12-13), και αυτό το ΒΑΠΤΙΣΜΑ/Σφράγισμα του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  γίνεται ΧΩΡΙΣ ανθρώπινη μεσολάβηση η Ενέργεια απο τον Θεο τον ιδιο.
< Όσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ τον Χριστό σ' αυτούς ο Θεός ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο να γίνουν Παιδιά ΘΕΟΥ. και που ΔΕΝ γεννήθηκαν απο σαρκικη μείξη, Ουτε απο ανθρώπινη θέληση, η ενέργεια ανδρικής επιθυμίας  ΑΛΛΑ απο τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ> . (Ιωάννης 1;12-13)

Το βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος  είναι Αυτό που τον έως τότε πνευματικά νεκρό  (αμαρτωλό) τον μεταφράζει σε ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ, τον Αναγεννά και του ΔΙΝΕΙ το  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΩΝ  με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία του Αγίου πνεύματός μέσα του, και που τον κάνει Χριστιανό στην ΟΥΣΙΑ και όχι απλώς στην ονομασία!

Αγαπητέ αδελφέ σήμερα έχεις το προνόμιο να Ανοίξεις την καρδιά σου στον Χριστό και στο κάλεσμα του να Απαντήσεις « Να, Στέκομαι στην πόρτα της Καρδιάς σου και χτυπώ, Αν ακούσει κανείς τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙ την πόρτα της καρδίας του ΘΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ και θα Δειπνήσουμε μαζι>.(Αποκάλυψη 3:20) και στην Ευλογία του Θεού να μπεις από το Άγιο του Πνεύμα να ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, η το κάλεσμα του να αγνοησεις και μακριά απο ΑΥΤΟΝ να ΖΗΣΕΙΣ.

No comments:

Post a Comment