Popular Posts

Sunday 10 February 2013

ΜΟΝΟ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΤΑΙ.

Ο ΘΕΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ.(Πράξεις 16:14O). Αν η καρδιά του αμαρτωλού δεν ειναι ευαισθητοποιημένη ώστε στην Μετάνοια να τον φέρει και στον Χριστό να ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ο αμαρτωλός, η αμαρτωλή. 

«Το Πνεύμα είναι εκείνο που δίνει Ζωή,η σάρκα ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ σε ΤΙΠΟΤΕ. Αυτά που σας λέγω εγω είναι ΠΝΕΥΜΑ και ΖΩΗ» ο Χριστός λεγει σ' όλους εκείνους που προτιμούν να πιστεύουν οτι Χωρίς στον ιδιο ν' ανοίξουν την καρδιά τους και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ (Ιωάννης 1:12) απλώς μεταλαμβανωντας θα σωθούν.(Ιωάννης 6:63). 
Φίλε μου μην ξεγελιέσαι, τα λόγια του Χριστού ειναι αυτά που έχουν την ΔΥΝΑΜΗ να αγγίξουν την κοιμισμένη καρδιά ωστε Πιστεύοντας και ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΗ τον Χριστό να ΣΩΘΕΙ.«Όποιος Πιστεύει σ' έμενα κι αν πεθάνει θα Ζήσει»(Ιωάννης 11:25) 

«Κύριε σε ποιον να πάμε ; Εσύ εχεις ΛΟΓΙΑ που ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ» ομολόγησε ο Πέτρος.( ΙΩΑΝΝΗΣ 6:68). 

Ο Θεόπνευστος λόγος του Ευαγγελίου ειναι η ΔΥΝΑΜΗΣ προς Σωτηρία στον καθένα που Πιστεύει (Ρωμαίους 1:16) και μόνο χάρη στην Ευαισθητοποιημένη του καρδιά ο αμαρτωλός που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και το κάλεσμα του απαντήσει θα Σωθεί.(Ματθαίος 11:28,Ιωάννης 1:12-13,3:16,Αποκάλυψη 3:20) 

Ο συναισθηματικός λόγος του Θεού ειναι δυνατός και μπορεί να ελκύσει και να φέρει τον αμαρτωλό να πιστεύσει στην Αλήθεια οτι ο Χριστός Σώζει τον μετανοήσαντα και πιστευσαντα στον Χριστό αμαρτωλό. Αν η καρδιά δεν ευαισθητοποιηθεί την αλήθεια της Σωτηρίας ΔΕΝ μπορεί να την εκτιμήσει και στον Χριστό να παραδοθεί.« Ο ΘΕΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ.(Πράξεις 16:14) 

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ. " Χριστέ μου Θα ήθελα να ζήσω για σένα όλες τις ήμερες της Ζωής μου" Είναι η προσευχή που σώζει τον χαμένο.

No comments:

Post a Comment