Popular Posts

Thursday 7 February 2013

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ

Φίλοι στην σπονδυλική στήλη του Χριστιανού είναι ο Χριστός, ο Χριστός ειναι η βάσης του και το θεμέλιο του. Όποιος όμως τον Χριστό Σωτήρα και Κύριο του δεν τον εχει δεχτεί δεν είναι ουτε Χριστιανός «Αν κάποιος ΔΕΝ εχει το Πνεύμα του Χριστού , αυτός δεν είναι δικός του»(Ρωμαίους 8:9)

Ο Παππούς μου ήταν Χριστιανός, τον Χριστό ομως πότε Σωτήρα του δεν τον είχε δεχτεί, τον είχε όμως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, πιστεύσει μ' ΌΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ του, ήταν ΠΙΣΤΟ παιδί του Κυρίου. Αλλα οχι η γιαγιά μου, ηταν απλώς θρησκεια και πήγαινε στην εκκλησία και πάντα άναβε και το κανδήλι αλλά τον Χριστό ΔΕΝ το ειχε Καρδιακά εμπιστευτεί!!

Γι'αυτό η Αγία γραφή τονίζει και λέγει οτι ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ (ανδρόγυνο, χριστιανοί και οι δυο,νηπιοβαπτισμενοι, στην ιδια εκκλησία μαζί πάντα πήγαιναν και μαζί μεταλάμβαναν) και ο Ενας θα ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ (στην Ευλογία του Χριστού θα μπει) και ο άλλος θα ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ. Δυο Γυναίκες (ίσως και αδελφές συμπέθερες,ίσως μάννα και κόρη) ΘΑ ΑΛΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ Η ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ. (Λουκάς 17:34-3)

Και αυτο το λέγει διοτι η Σωτηρία εξαρτάται απο ΠΙΣΤΗ του πιστεύοντος αν ειναι ΚΑΡΔΙΑΚΗ, αν ΕΙΝΑΙ στερεωμένη στον Χριστό η ΟΧΙ. Αυτο το κριτήριο ισχύει και τώρα και ΟΧΙ μόνο στην Δευτέρα Παρουσία. Τώρα αυτός που εν ζωη ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ με την καρδιά τον ΧΡΙΣΤΟ την στιγμή που κλίνει τα μάτια του πηγαίνει στον Ουρανό στην βασιλεία του, και ο αδελφός του και ο πεθερός του που τον Χριστό ΔΕΝ εχει ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ οταν κλείσει τα μάτια του στην μαύρη κόλαση θα βρεθεί.

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ηταν πάντοτε και ειναι ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ και ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ και οχι Εθνικης.
«Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ <και εννοείτε ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον Χριστο ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ> σ' Αυτόν, ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ, αλλ' όποιος ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ <Καρδιακά τον Χριστό ΔΕΝ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ> ειναι ηδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ» (Ιωάννης 3:18)
«Οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ <ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΕΜΠΙΣΤEΥΕΤΑΙ τον Χριστό> στο Γιο ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ, όποιος ομως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ< Καρδιακά τον Χριστό ΔΕΝ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ> ΔΕ ΘΑ ΓΕΥΘΕΙ ΖΩΗ, αλλα η ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ συνεχίζει να παραμένει πάνω του»(ιωαννης 3:36)

ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ < την καρδιακή ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Χριστό> ΕΧΟΥΜΕ αποκτήσει ΕΙΡΗΝΗ με τον ΘΕΟ μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστου.(Ρωμαιους 5:1)
«Άλλωστε Χωρίς ΠΙΣΤΗ< καρδιακή απόλυτο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ> ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να Ευαρέστησει κάνεις τον Θεό, αφού εκείνος που πλησιάζει τον Θεό πρέπει να πιστεύει στην ύπαρξη του και οτι ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΙ εκείνους που τον αναζητούν»(Εβραιους 11:6)

Χωρίς καρδιακή Πίστη στον Χριστό ειναι Αδύνατον να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ απο τον ΘΕΟ γιατί ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον αμαρτωλό που ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ τον Χριστό για τη ΣΩΤΗΡΙΑ του.« Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ του Θεου που σαν βάση εχει την ΠΙΣΤΗ στον Ιησού Χριστο, προσφέρεται σε ολους τους ανθρώπους χωρίς διάκριση άλλα ειναι ΩΦΕΛΙΜΗ και ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ σ΄εκείνους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ." (Ρωμαίους 3:22) που ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕ τον Χριστο.!

Φιλε σου εύχομαι μ'ολη την καρδιά σου τον ΧΡΙΣΤΟ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και με την προσευχή "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ'' να επικυρώσεις την καρδιακή σου γνήσια ΠΙΣΤΗ,την απόλυτη ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που εχεις στον ΧΡΙΣΤΟ. Αμην!

No comments:

Post a Comment