Popular Posts

Monday 11 February 2013

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.

ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ μέσα απο εκείνον που Πιστευει -και εννοείτε καρδιακά και ανεπιφύλακτα- Σ' ΕΜΑδελφέ/η μου εις Χριστό ο λόγος του Κυρίου σήμερα για σένα είναι οτι «Τίποτε ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσει να σε χωρίσει απο την ΑΓΑΠΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ.(Ρωμαίους 8:35,39) ουτε Θάνατος , ουτε Ζωή, ουτε άγγελοι, ουτε Αρχές ουτε Εξουσίες (κυβερνήσεις, καθεστώτα,επαναστάσεις, δολοπλοκίες, διωγμοί, συκοφαντίες, επιβουλευσεις εναντίον σου) ούτε παρόντα ουτε μέλλοντα,... ουτε οσα βρίσκονται Ψηλά ουτε όσα βρίσκονται στα βάθη,κι'ουτε και κάποιο άλλο δημιούργημα ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ να σε χωρίσει < εσένα που στον Χριστό Έχεις ΔΟΘΕΙ και Κύριο και Σωτήρα σου τον ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ> απο την ΑΓΑΠΗ του Θεού,που Εκδηλώθηκε μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας»(Ρωμαίους 8:38-39)

Αδελφέ και μελλοντικέ αδελφέ Τίποτε δεν μπορεί να στερευσει την Πηγή του αθάνατου νερού, της Αιώνιας παρουσίας του Αγίου Πνεύματος στην Ζωή του αμαρτωλού που στον Χριστό εχει ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ!!!
Οι Ευλογίες του ΚΥΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ, " Αλληλούια. ΑΙΝΕΙΤΕ τον Κύριο, επειδή είναι αγαθός· επειδή, το έλεός του μένει στον αιώνα." (ψαλμοι 106:1,107:1,118:1)

"ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΤΕ τον Κύριο, επειδή είναι ΑΓΑΘΟΣ· επειδή, το EΛΕΟΣ του παραμένει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. Δοξολογείτε τον Θεό των θεών· επειδή, το ΕΛΕΟΣ του παραμένει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. Δοξολογείτε τον Κύριο των κυρίων· επειδή, το ΕΛΕΟΣ του παραμένει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ. Τον μόνον που κάνει θαυμαστά μεγάλα έργα· επειδή, το ΕΛΕΟΣ του παραμένει ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.(Ψαλμος 136. Διαβασε ολο τον ψαλμο!)

Φίλε ο Χριστός είναι η Πηγή που ΔΕΝ θα στερεύει ποτε,που ακομα και αν ολη η ανθρωπότητα και ολο το σύμπαν πηγαίναμε καθημερινώς να πίναμε,και ξαποσταναμε σ' Αυτόν και πίναμε θάλασσες και ωκεανούς από την δροσιστική ευλογια ούτε μια σταγόνα δεν θα λιγόστευε απο τα πελάγη Άγιας ΔΡΟΣΙΑΣ και ΕΥΛΟΓΙΑΣ που εχει για τον καθένα απο εμας που τον εμπιστευτεί και σ'Αυτόν τρέξει για να πιει  να δροσιστει και σαν αετός να αναζωπυρωθεί !

«Αν διψάει κάποιος ας έρχεται σ' ΈΜΕΝΑ και ας Πίνει. Όπως λέει η Γραφή, ΠΟΤΑΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ'ΕΜ
ΕΝΑ» Ιησούς Χριστός. Κατά Ιωάννη 7:37-38.

Φίλε ας γεμίσει η καρδιά σου με χαρά γιατι ΤΙΠΟΤΕ δεν μπορεί να στερευσει του Χριστού την ΠΗΓΗ. ΤΡΕΧΑ λοιπον κάθε στιγμή και Πίνε, και ας δροσίζεσαι και θα επανακτάς κάθε μέρα την δύναμη σου και κανένας διωγμός και καμία δύναμης δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να σ'εκτροχιάσει και να σε βγάλει από την Αγάπη του και απο το ΕΛΕΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ του ΚΥΡΙΟΥ σου

No comments:

Post a Comment