Popular Posts

Friday 22 February 2013

ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΠΟΡΙΝΗ ;


Φίλοι ο Κύριος μας είπε «Δεν θα ζήσει ο άνθρωπος μονάχα με ψωμί, αλλά με κάθε ΛΟΓΟ που βγαίνει από το στόμα τού Θεού»(Ματθαίος 4:4) και ο Απόστολος Πέτρος ομολόγησε και ειπε στον Χριστο « Εσυ εχεις ΛΟΓΙΑ που προσφερουν ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ»(Ιωαννης 6:68)

Φιλοι τα θεμέλια και η σπονδυλική στήλη του Χριστιανού ειναι ο ΛΟΓΟΣ του Θεου. Ο Λόγος του Θεου ειναι η δυναμωτική και προστατευτική *Σπορινη* Βιταμίνη που θεμελιώνει τον χριστιανό στην αλήθεια και στις αιώνιες αμετάβλητες ηθικές Άξιες.
Φίλοι μου αν εμείς δεν μασάμε καθημερινώς τον Λογο του Θεου υποσιτίζομεθα και δεν αποθηκεύουμε στην ψυχή μας, στη συνείδηση μας ηθικές αρχές και αξίες προστατευτικές και ευκολότατα θα ενδώσουμε στην αμαρτία, θα ακολουθήσουμε το ρεύμα της κοινωνίας που δεν ασπάζεται τις Αιώνιες άξιες.

O Βασιλέας Δαβίδ που ηταν τελείως αφοσιωμένος στον Κύριο είπε «Μες την καρδια μου ΔΙΑΤΗΡΩ τα ΛΟΓΙΑ σου για να μην αμαρτησω απέναντι σου»( Ψαλμοί 119:11) και το ιδιο ισχύει και μ'έμενα αν δεν αποταμιεύσω τον λόγο του Κυρίου στην καρδιά μου σίγουρα θα τον παραβώ.
Μόνο αν αποταμιεύσω τον λόγο του Κυρίου στην καρδία μου την ώρα της δοκιμασίας σωστά θα ανταποκριθώ.

Ο λόγος το Κυρίου ειναι το Δυναμωτικό Σπορέλαιο, η *Σπορινη*και η Φυτινη που εχει ανάγκη η καρδιά μου ο Ψυχικός μου οργανισμός για να Ζω σωστά και άξια του καλέσματος που ο Κύριος με κάλεσε.
«Λυχνάρι μπρος τα βήματα μου ειν'ο ΛΟΓΟΣ σου , και ΦΩΣ στα μονοπάτια της ζωης μου» (Ψαλμός 119:105) ψάλει στον Κύριο και ο Δαβίδ και μας ομολογεί οτι οι Σωστες του εκλογές οφείλονται στο οτι Αποταμίευε τον ΛΟΓΟ του Κυριου στην καρδία του και ο ΛΟΓΟΣ του Κυρίου ηταν που φώτιζε τον δρόμο του και οχι η δίκη του κρίσης.
Φίλοι μου το *μασημα*του Σπόρου του Λόγου του Κυρίου ειναι αυτο που θα μας στερεώσει και δυναμώσει οσο καμια βιταμίνη και αλλη διδασκαλία γιατι είσαι τοσο δυνατός οσο αποταμιευσες, αφομοίωσες και ασπάστηκες τον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ.
Μασώντας τα λόγια του Ιησου Χρίστου-τον Θεόπνευστο Λογο του Ευαγγελίου- και ΟΧΙ διδασκαλίες και Παραδόσεις ανθρώπινες στην Σωτηρία θα οδηγηθείς, και αποταμιεύοντας στην καρδία σου τον ΛΟΓΟ του θα δυναμώσεις και θα στερεωθείς και την αμαρτία θα μπορείς με δύναμη να αντιστέκεσαι.

Φιλοι το καλο *σπορέλαιο*  που δυναμώνει την Ψυχη και της δινει ΣΘΕΝΟΣ και ΑΡΕΤΗ την αμαρτία να αντισταθεί και παντα να κανει την ΣΩΣΤΗ εκλογη ειναι ο ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ !

Εύχομαι σ' όλους και σε μενα τον ιδιο την Καλη *ΣΠΟΡΙΝΗ*, το ΚΑΛΟ σπόρο του ΛΟΓΟΥ του ΚΥΡΙΟΥ να τον διαβάζομε να τον *τρώγομαι* και να τον ΧΟΝΕΥΟΥΜΕ κάθε μέρα και τοτε καμια φουρτούνα κανένας Διάβολος κανενας δαίμονας και κανενα αναπάντεχο δεν θα μπορει ΠΟΤΕ να μας κουνήσει απο το ΣΤΕΡΕΟ ΘΕΜΕΛΙΟ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ απο το Ιησου ΧΡΙΣΤΟ τον ΚΥΡΙΟ μας και απο την τέλεια εκπλήρωση του Αθλήματος του. Αμήν!

No comments:

Post a Comment