Popular Posts

Sunday 24 February 2013

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.

Φίλε μου όποιος στον Χριστό εχει δοθεί στον *Βράχο* της Ζωής εχει ΘΕΜΕΛΙΟΘΕΙ και οταν φυσήξουν τα τσουναμια, η πέσουν πάνω του/ης οι καταιγίδες της Ζωής που κτυπούν όλους τους ανθρώπους εξίσου αυτός/η θα σταθεί, ΔΕΝ θα καταποντιστεί γιατι ο Χριστός ειναι το ΘΕΜΕΛΙΟ και ο ΒΡΑΧΟΣ της Ζωής του (Ματθαίος 7:24-25) και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.

«Τα πρόβατα τα δικά μου ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ την Φωνη μου, κι Εγω τα γνωρίζω, και αυτά με ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Κι Εγω ΠΑΡΕΧΩ σ' αυτα < στον καθένα που συνειδητά ΔΟΘΗΚΕ, Αφιερώθηκε στον Χριστό > ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και με κανένα τρόπο ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα ΧΑΘΟΥΝ, και κανένας ΔΕ θα τα αρπάξει απο τα χερια μου»(Ιωάννης 10:27) ειναι η αξιόπιστη βεβαίωσης του Ιησού Χριστού σε κάθε αμαρτωλό που του έχει ΔΟΘΕΙ και Σωτήρα και Κύριο του τον εχει ΔΕΧΤΕΙ, οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ, ακόμα και όταν οι καταιγίδες της Ζωής πέσουν Πάνω του εκείνος/η Θα παραμείνουν ΣΤΕΡΕΟΙ, γιατι ο δημιουργός του Σύμπαντος, η Πηγή της Αιωνίου Ζωής, ο επι γης Πανταχού Παρών Θεός και Κύριος Ιησούς Χριστός είναι ο δικός τους ΠΟΙΜΕΝΑΣ, που ΠΟΤΕ δεν θα τους αφήσει, ούτε και θα τους Εγκαταλείψει. (Εβραιους 13:5)

" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ" Ειναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και στην δίκη του στάνη θα σε εγκαταστήσει και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΕΙ ούτε θα Σ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ, (Εβραίους 13:5) αλλά με ενδύματα Σωτηρίας θα σε ντύσει (Iσαϊας 61:10) γιατί του δόθηκες και είσαι δικός/η του, είσαι Πρόβατο του !

Φίλε η Ειρήνη, η Γαλήνη και η Χαρά της ΖΩΗΣ είναι θέμα προτεραιότητος και εκτίμησης ΨΥΧΗΣ. Εαν στον Χριστό δοθείς από τον Χριστό θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, θα σε αλλάξει απο μέσα, θα πλημμυρίσει την καρδιά σου με χαρά, και στο μέτρο που τον εαυτό σου του παραχωρείς θα αλλάξει την συμπεριφορά σου, τις εκτιμήσεις και αξίες και αγάπες της Καρδιάς σου.

Αν τον Χριστό βάλεις στο κέντρο της Ζωής σου, θα σε μεταμορφώσει, γαλήνη και Χαρά, ΟΧΙ σαν του κόσμου αλλά τέτοια που πότε σου δεν έχεις γνωρίσει θα σου ΔΩΣΕΙ !!
Φίλε/η μου σου εύχομαι στον Χριστό να δοθείς γιατί αν του δοθείς ο ΧΡΙΣΤΟΣ τοτε θα είναι και για σένα ο στερεός και αμετακίνητος Βράχος και Θεμέλιο της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου.(Ψαλμος 18::2-3)) Αμήν !

No comments:

Post a Comment