Popular Posts

Thursday 14 February 2013

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΑΓΑΠΑΣ.

Η αγάπη φίλε μου αποδεικνύεται έμπρακτα και οχι απλώς με λόγια, οχι απλώς ακολουθώντας την παράδοση των γονέων μας, ανάβοντας ενα κεράκι και μεταλαμβανοντας τρις οι δεκατρείς φορές το χρόνο, αλλα ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ την καρδιά μας και Δεχόμενοι τον επι γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό Σωτήρα και Κύριο της Ζωής μας.(Ιωάννης 1:12,Αποκάλυψη 3:20)

Είναι φθηνές υπεκφυγές και προσχήματα χωρίς καμία αξία ολα αυτά που αραδιαζουν πολλοί  ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ να ταπεινώθουν και τον Χριστό Κύριο και Σωτήρα τους να τον δεχτούν.Γιατί έξαλλου αν κάποιος Αγαπάει τον ΧΡΙΣΤΟ τίποτε δεν θα τον εμποδίσει Σωτήρα και ΚΥΡΙΟ του στην καρδιά του να τον καλωσορίσει. (αποκάλυψη 3:20)

Είναι παράδοξο και υποκριτικό κάποιος η κάποια να λέει "Aγαπαω τον Χριστο" αλλα αρνούμαι να του δοθώ, αρνούμαι Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ μου να τον δεχτώ. Φίλε μου μόνο όσοι ΔΕΧΟΝΤΕ το Χριστό σ'αυτούς ο ΘΕΟΣ δίνει  το προνόμιο να γίνουν δικα του αναγεννημένα παιδιά.(Ιωάννης 1:12-13) και οχι σ'εκείνους που διατείνονται οτι τον Χριστό Αγαπούν αλλά δεν καταδέχονται  προσωπικό Σωτήρα τους να τον δεχτούν.

Φίλοι μου το Ευαγγέλιο τονίζει και λέει οτι όποιος ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ δηλαδή τον Πάτερα Θεό, Αγαπάει και εκείνον που έχει γεννηθεί απ'Αυτόν, ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ.(Α.Ιωάννου 5:1) αλλά όποιος το κάλεσμα του Χριστού το αγνοεί και δεν καταδέχεται Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ αυτός και τον Χριστό ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ άλλα ουτε και τον Πατέρα Θεό τιμά  γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΟ, ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ.(Ιωάννης 5:23) μας πληροφορεί ο λόγος του Θεού.
Ο αμαρτωλός χωρίς στον ΧΡΙΣΤΟ να ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ και Σωτήρα και Κύριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ, οτι και να κάνει θα χαθεί γιατί  η απόρριψης του Χριστού είναι η ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ. Όποιος ισχυρίζεται οτι Αγαπάει το Θεό πρέπει και να ΑΓΑΠΑΕΙ τον Χριστό, και αν κάποιος Αγαπάει κάποιον του ΔΙΝΕΤΑΙ, του ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ !
ΑΝ τον ΧΡΙΣΤΟ που είναι ο επί γης πανταχού Παρών Θεός τον ΤΙΜΑΣ τον ΘΕΟ ΑΓΑΠΑΣ. 

Φίλε μου σου εύχομαι χωρίς δισταγμό το κάλεσμα του Χριστού να απαντήσεις Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και από τον Πατέρα θα ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ και στην βασιλεία του Γιου του Χριστού και εσύ θα μπεις.  Αμήν !
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου δίνομαι σου παραδίνομαι, ας γίνει το δικό σου θέλημα στη Ζωή μου" είναι η προσευχή που Σώζει κάθε αμαρτωλό που του δοθεί και σ'αυτόν αφιερωθεί.

No comments:

Post a Comment