Popular Posts

Thursday 21 February 2013

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΕΙ


 Φίλοι μου Ο Ιησούς Χριστός πυρπολεί τις καρδιές και κοιτάζει να βρει ποιοι τον Έχουν εμπιστευτεί και ασπαστεί και μόνο σ'εκείνους που τον εχουν ΑΣΠΑΣΤΕΙ θα χαρίσει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την Αιώνια Ζωή και όχι σ' εκείνους που ισχυρίζονται οτι ειναι Χριστιανοί αλλα Αρνούνται να του ΔΟΘΟΥΝ και Σωτήρα τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ.

Ο Ιησούς Χριστός φέρνει τις καρδιές εκείνων που τον αγαπούν και της περνά μέσα από το Χωνευτήριο των δοκιμασιών για να διαπιστωθεί η γνησιότητα η μη της πίστης τους που ειναι πολυτιμότερη απο το Χρυσάφι -το οποιο αν και φθαρτό εντούτοις με Φωτιά δοκιμάζεται η γνησιότητα του-(Α.Πέτρου 1:6-7) και τις καρδιές εκεινων που τον έχουν ΑΣΠΑΣΤΕΙ και του ΔΟΘΕΙ τις κάνει να λάμπουν περισσότερο και από το χρυσάφι !

Φίλε μου αν στον Χριστο ως σήμερα δεν του έχεις δοθεί ο ίδιος ΣΕ ΚΑΛΕΙ και σου λέγει:
«Σε συμβουλεύω να αγοράσεις από μένα χρυσάφι δοκιμασμένο από τη φωτιά, για να πλουτήσεις· και ιμάτια λευκά για να ντυθείς, και να μη φανερωθεί η ντροπή τής γύμνιας σου· και να χρίσεις τα μάτια σου με κολλύριο, για να βλέπεις. Εγώ, όσους αγαπάω, τους ΕΛΕΓΧΩ και τους ΠΑΙΔΑΓΩΓΩ· γίνε, λοιπόν, ΘΕΡΜΟΣ και ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ Πρόσεξε, Στέκομαι τώρα στη Πόρτα της Καρδίας σου και κρούω· αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα Γιορτάσουμε-Δειπνήσουμε μαζι»(Αποκάλυψη 3:18-20)

"Κυριε Ιησου Χριστε σου ΑΝΟΙΓΩ ανεπιφύλακτα την καρδιά μου , ΕΛΑ Κύριε στη Ζωή μου, συγχώρησε με απο τις αμαρτίες μου και Ζήσε μαζι μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου."
Ειναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό. Φιλε, σου εύχομαι μ'όλη μου την καρδιά στον Χριστό σήμερα να του δοθείς για να εχεις και εσυ την βεβαίωση της Αιώνιας με τον Χριστό Ζωής.

Εαν στον Χριστο Προσευχηθείς και του Δοθείς, ο Χριστός την προσευχή σου θα την απαντήσει και με το Αγιο του Πνεύμα θα σε Βαπτισει. Εύχομαι να το κάνεις και ο ιδιος θα σου δώσει το καινούργιο σου παρών την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και το Άγιο Πνεύμα του Πατρός και του Γιου θα κατοικούν για ΠΑΝΤΑ μαζί σου.

No comments:

Post a Comment