Popular Posts

Monday 7 January 2013

ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ


Φίλοι το Ευαγγέλιο  μας ΝΟΥΘΕΤΕΙ και μας λέγει οτι όλος ο λαός Ισραήλ, δηλαδή ΟΛΟΙ οι Ισραηλίτες χωρίς καμία εξαίρεση ήπιαν το ίδιο πνευματικό ποτό από Πνευματική πέτρα, που ακολουθούσε και η πέτρα ήταν ο Χριστός, αλλά, ο Θεός ΔΕΝ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΗΚΕ στους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ απ' αυτούς" και καταστρώθηκαν μέσα στην έρημο. Κι αυτά έγιναν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ   για μας (A.Koρινθιους 10:4) 

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εμείς σήμερα που καυχωμεθα οτι είμαστε Χριστιανοί και που ΟΛΟΙ  μας του Σώματος και Αίματος του μεταλαμβανουμε, που Πίνουμε απο την Πνευματική Πέτρα που είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ  ας προσέξουμε μήπως απο την Ευλογία του Κυρίου αποκλειστούμε  επειδή παρόλο που του Σώματος του μεταλαμβανουμε τον Επουράνιο μας Πάτερα  ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΜΕ επειδή τον Γιο του σε απόσταση κρατούμε ! 

Γιατί αν  μεταλαμβανουμε, και  πολλά αλλα τυπικά κάνουμε άλλα < την Πέτρα την ΠΕΡΟΦΡΟΝΙΜΕΝΗ  που  εγινε το  Αγκωνάρι της οικοδομής  (πράξεις 4:12>  
τον Χριστό τον ΑΨΗΦΟΥΜΕ και ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ Ν' ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την καρδιά  μας και ΣΩΤΗΡΑ μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ  τότε όπως  ακριβώς οι Ισραηλίτες  και εμείς σίγουρα  θα καταστραφουμε  εκτός και αν ΜΕΤΑΝΩΗΣΟΥΜΕ και ΣΩΤΗΡΑ μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ. 

' ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ.ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ  ΣΟΥ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ'
Είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό. 

No comments:

Post a Comment