Popular Posts

Saturday 12 January 2013

BHMATA ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΕΩΣ

Η ανασκόπησης στην Ζωή μας είναι απαραίτητη. Καλό και ωφέλιμο είναι κάθε πιστό παιδί του Κυρίου να σκεφτεί αν τα τελευταία χρόνια της Ζωής του έχει κάνει Βήματα ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΕΩΣ η όχι. 
Να διακριβώσει αν ακόμα παρασύρεται σε αμαρτίες που παρεσύρετο πριν ασπαστεί και Δοθεί στον Χριστό, η αν εχει βελτιωθεί και πολλές αμαρτίες και πειρασμούς που προηγουμένως παρεσυρετο τώρα χάρη στην δύναμη που του παρέχει ο Θεός δεν παρασύρεται. 

Ευαίσθητε φίλε μου θα σε φάει η ανησυχία η θα σε διατηρήσει η ησυχία και σιγουριά οτι με την βοήθεια του Χριστού έχεις την ΔΥΝΑΜΗ να αντισταθείς κάθε αμαρτωλή σου παμπάλαιη συμπεριφορά σου ;

Μακάριος ο άνθρωπος που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στον πειρασμό. 
Αντισταθείτε στον διαβολό μένοντας ακλόνητοι στην Πίστη είναι η προτροπή του Αποστόλου Πέτρου.(Α.Πέτρος 5:9) «ΠΕΤΑΞΕΤΕ από πάνω σας τον παλιό σας εαυτό, που σας συνδέει με την Προηγούμενη Ζωή σας (την ζωη μας οταν ακομα δεν Είχαμε τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και Σωτήρα και Κύριο μας ΔΕΧΤΕΙ!)και που ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ με τις απατηλές επιθυμίες του.......Πετάξτε το Ψέμα.. Όταν Οργίζεστε μην φτάνετε ως την αμαρτία.... ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ με τη συμπεριφορά σας χώρο να ΔΡΑ ο διάβολος»(Εφεσιους 4;22,25,26) 

Φίλε/η μου τελείως θα απαλλαχθείς από την παλιά σου συμπεριφορά, αν στον Ιησού Χριστό με όλη σου την καρδιά ΑΓΚΙΣΤΡΩΘΕΙΣ, γιατί σου παρέχει την δύναμη κάθε πειρασμό να Αντισταθείς, αρκεί με όλη σου την καρδιά να το επιθυμείς. Επειδή ΑΥΤΟΣ που ΕΝΕΡΓΕΙ μέσα σου ειναι ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ απο αυτον που κυριαρχεί μέσα στον κόσμο.(Α.Ιωάννου 4:4) 

'ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΥΠΟΧΟΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΟΧΩΡΟYΣΑΣ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ ΘΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΩ ΚΑΙ ΘΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ.'ΑΜΗΝ
Είναι η προσευχή που ο Κύριος Ιησούς Χριστός με χαρά θα απαντήσει και θα σε ενισχύσει ώστε τις αμαρτίες και τους πειρασμούς να τους ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙΣ και με ΧΑΡΑ την χριστιανική σου Ζωή να ΖΕΙΣ !! Αμήν.

No comments:

Post a Comment